| wahaha a întrebat:

Mi-e frica sa le spun parintilor meu ca sunt gay idk cum vor reactiona...

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este mai bine sa le spui tu, inainte ca ei sa afle de la vecini, rude sau cine stie ce necunoscut.

Nu cred ca ai motive de frica, ca nu te musca sau mananca parintii, iar de reactia lor nu avem noi habar, ca fiecare parinte reactioneaza diferit.

| Hyperion7 a răspuns:

Poți să nu le spui big grin

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca ai parinti intelegatori de obicei, poti sa le spui. Daca ai parinti mai comunisti, mai bine nu. Si asteapta sa faci 18 ani macar. Atunci poti sa le spui orice.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu le spui, cel puțin până nu ești major.Nu e ca și când ai făcut ceva rău și trebuie să mărturisești.

| Dismally a răspuns:

Si de ce ar trebui sa le spui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine nici nu le spui. S-ar putea sa fie o confuzie trecătoare.

| EestiSodalane a răspuns:

Niggas be 13 and 14 and already gay like damn nigga, at least you tried to get some pussy first?

| wahaha explică (pentru EestiSodalane):

I was js jk calm down fag

| ionut13512 a răspuns (pentru Violleta2022):

Pot exista motive pentru care să nu le spună..Depinde cum sunt părinții lui, dacă il pot înțelege sau nu.

Mama mea când a aflat mi-a făcut scandal un an jumate și nici acum nu mă acceptă, dar acum mă comport cum vreau (în limita bunului simț) și nu mă mai ascund.

| Violleta2022 a răspuns (pentru ionut13512):

Tot trebuie sa le spuna, ca vor afla de la vecini, rude, prieteni si atunci este si mai rusinos pentru parinti, fiind pusi in situatia in care ceilalti rad de ei ca sunt ultimii prosti de pe fata pamantului, care afla ce face fii-su.

| ionut13512 a răspuns (pentru Violleta2022):

Aveți dreptate și din punctul acesta de vedere... o am pe mama ca exemplu, pentru ea contează mai mult ce zic vecinii decât de ceea ce simt eu. Dacă afla de la ei, ii era și mai rușine de mine...

| Violleta2022 a răspuns (pentru ionut13512):

Tocmai de aceea trebuei sa fii primul care-i informeaza, ca sa nu se trezeasca in soc si rusine, ca-i spun altii. Macar sunt pregatiti sa dea replica sau sa contracatereze, ca a avut timp sa rumege ideea si sa sa le dea replica.
Chiar daca nu le convine orientarea sexuala a fiului, pot sa le reteze barfa altora, spunaund-le clar ca nu-i priveste pe ei ce face fii-su.