Sunt foarte multe de spus dar o sa ma rezum la a-ti spune ca un om poate sa inceapa sa traiasca si la 35 ani asa cum vrea el si tot sa fie fericit.
Si nu trebuie sa traiesti pentru altii, trebuie sa traiesti pentru tine. Stiu ca doare ce iti spune tampitul de taica tu ca nu poti sa neglijezi un copil si dupa aia sa ii scoti ochii ca nu a ajuns ce vrei tu in viata, dar nu trebuie nici sa vorbesti cu el daca nu iti face placere.
O sa-ti spun un adevar trist: la barbati functioneaza altfel viata decat la femei. Femeile sunt privite in viata asta mai mult prin prisma aspectului fizic. O femeie de la 35 ani incolo e deja considerata nu asa atractiva, nu i se mai deschid multe usi, indiferent de ce cariera are. Un barbat cu cat inainteaza in varsta cu atat e privit mai bine si de socitate si de femei, de tot. Un barbat la 50 ani poate sa fie cel mai ravnit barbat daca isi pune un costum pe el si se duce la frizer, o femeie la 50 ani e cam invizibila.
Deci eu ca femeie imi vine sa te bat cand te aud ca la 23 ani e tarziu. Imi vine si sa te injur si sa te bat. Bai, idiotule, scuze ca ma exprim asa, ai toata viata inainte, poti sa faci orice, ai timp pentru toate in viata asta. Nu te lasa manipulat de niste traume, niste dinti, niste parinti idioti si niste fete care viseaza la printi pe cai albi
In primul rand trebuie sa iti rezolvi problemele de sanatate. In al doilea rand trebuie sa intelegi ca gasirea unui partener potrivit tine de noroc sau sansa. Cunosc 4 casnicii fake. Fara sex, fara prietenie, fara afectiune si cu adulter de ambele parti. Tot ce ii tine impreuna sunt casa, copii si ratele de la banca. Cunosc femei care stau cu terminati, ele îi intretin pe ei. Si cunosc si barbati frumosi care s-au ars rau de tot. Este o loterie, succesul romantic. Cat despre faptul ca unii au succes pe partea financiara, acolo este vorba despre mostenirea de la parinti. Cand mami si tati te sustin pe orice plan este normal sa avansezi in viata.
Cu tot respectul, dar momentan ai probleme mult mai mari decât lipsa unei iubite.
Zici că ți-ai dat demisia. Unde vei lucra acum? Ce plănuiești să faci mai departe?
Încearcă să mergi și la biserică, poate te ajută pe plan psihic.
E foarte bine că mergi la sală și încearcă să găsești motivația să continui, eventual dacă ai timp liber apucă-te de un sport sau vreun alt hobby.
Nu are niciun rost să-ți cauți o relație acum. Înțeleg prin ce treci și cum te simți, dar până nu treci peste trauma psihică a bătailor din copilărie, până nu-ți găsești un loc de muncă stabil ș.a.m.d., n-are niciun rost să umblii după fete, vei avea doar o bătaie de cap în plus dacă reușești să găsești pe una.
In primul rand sa spuna tatăl tau ce a realizat in viata.Nu ca are vreo importanță.
Posibil esti intr o prapastie din care vei iesi mai puternic si increzator in tine.
De obicei asa se intampla, cazi, lupti, te ridici si descoperi increderea in tine.
Esti foarte tanar, nu ai 45 de ani sa faci un bilanț al vietii. Si chiar atunci se poate incepe de la zero.
Ai 23 de ani, un tanar care a descoperit ca este un adult, desi unii mai lungesc pana pe la 26, dar inteleg ca nu este cazul.
Daca simti ca familia ta nu iti este de folos in cresterea ta pe planurile vietii,instraineaza te
. Devii independent material si emotional.
Cauti job,chirie, sala. Cu dintii spui ca ai rezolvat. Cu siguranța un drum bun se va deschide pentru tine, insa acesta se va deschide pe masura ce tu vei calca pe el.
Pentru dermatita atopica incearca si argila verde, albus ou, miere, masti zilnice timp de o saptamana, apoi 1 data pe saptamana.
Fara bauturi acidulate.
Trebuie sa bei ceaiuri de sunătoare, musetel, galbenele, cam 1 litru jumatate pe zi.
Si apa plata, cat poti tu de multa. Hidratarea are un rol foarte important, atat pentru problemele pielii dar si ale psihicului.
Trecutul nu l poti schimba. Viitorul este acum. Raportează te la timpul prezent si la tine insuti.Tu fii varianta care te multumeste pe tine, fara a da importanta vietilor din jur.
Tu esti unic, viata ta este unica, dorintele si perspectivele tale sunt unice. Ce relevanta are ce doreste unul si altul. Doar tu traiesti viata ta si nimeni altcineva.Este calatoria ta, vasul tau si tu esti capitanul.
Calatorie minunata iti doresc,
Am citit primele 4 randuri si n-ai zis practic nimic, am renuntat, cred ca asa fac toti cei cu care intri in contact, nimeni nu are chef de compunerile tale interminabile.
Mulțumesc de încurajare Am rezolvat cu dermatita atopică. Acum o pot ține sub control de o perioadă bună de timp cu tratamentul potrivit organismului meu.Am simțit să mă eliberez puțin de gânduri cu acest topic.Nu prea poți spune anumite lucruri anumitor persoane, nici măcar prietenilor, de părinți nu mai zic.Loc de muncă pot găsi oricând asta nu este o problemă. Oricum am bani puși de-o parte în valută de:euro, lire și lei.La psiholog nu merg ca îmi va da trimitere la psihiatru și mă va pune pe tratament.Cunosc niște cazuri ale unor oameni și mai rău le-a făcut nefiind potrivit tratamentul respectiv lor.Mai ales ca eu am avut probleme cu doctorii negăsind din primele consultații tratamentul potrivit mie și mai rău îmi făceau.Doar ca mai mă gândesc eu uneori ca mă apropii de 23 de ani și mă apucă un atac de panică uneori
Așa mi s-a întâmplat și la 22 de ani.
Mulțumesc de încurajare surioara mea din altă mamă chiar mi-a făcut plăcere să îți citesc verdictul dat
Simțeam nevoia să îmi vărs gândurile prin acest topic, să mai eliberez din presiunea asta.
Hei,salut! In primul rând nu am traume din copilărie.Acela a fost doar un motiv de la care mi s-a activat dermatita atopică în organism prin perioada adolescenței.
-Unde voi lucra acum? Imi pot găsi oriunde de muncă în diferite domenii vaste.Am bani puși de o parte oricum în lire, euro și lei.
-Nu știu ce voi face după mai departe, aici chiar nu știu să îți răspund.
-Sunt agnostic și nu am mai mers la biserică de când aveam 10 ani cred.
Ma bucur ca esti mai bine.
De preferat problemele tale existentiale sa ramana la tine. Prietenii sunt doar curioși.
Intr-adevar, cand vezi ce repede trece timpul, mai vine cate o stare.
Esti foarte tanar, viata ta abia incepe. Este momentul tau, acum.
Ia vitamine si minerale, mai ales Magne B6 si SedatifPC, valeriana.
Hidrateaza-te si mergi la sala. Vine si o fata pentru tine, ai sa vezi.
Asa sa faci mereu, haz de necaz
Ce sa facem? Ne ridicăm intotdeauna mai puternici.
Toate cele bune si multe impliniri.
Bună! Ți-am citit în întregime povestea de viață și m-a impresionat. Sincer, la anumite puncte m-am regăsit puțin. Nu știu ce sfat să îți ofer. M-ai sensibilizat, nu am râs deloc și sunt fată, sincer. Îmi pare rău că a trebuit să treci prin așa ceva. Nu te lăsa și să nu îți dea prin cap lucruri negre, oricât de trist și disperat ai fi. Ai fost și ești deosebit de puternic. Numai cei puternici reușesc să treacă prin tot ce ai trecut tu, să se ridice mereu și să continue să rămână în picioare. Ești un exemplu printre toți care au râs și râd de tine atunci când te văd. Nu îi băga în seamă oricât de greu ar fi și nu te lăsa influențat de ceea ce cred și spun alții despre tine. Tu ești de fapt un învingător. Asta trebuie și merită să îți spui mereu în minte ca să te motivezi. Nu dispera după fete, deoarece nu ești singurul fără pereche și eu sunt în aceeași situație și am renunțat să mai disper, chiar dacă în interior mi-aș dori, nu pot forța cu nimic asta.
La 23 de ani abia ai iesit din adolescenta si tu crezi ca esti batran si ti se propie sfarsitul?
Nu crezi ca bati campii aiurea?
Trezeste-te la realitate baiete, ia-ti un job in tara daca nu esti capabil sa muncesti afara si intre timp termina-ti liceul si ia-ti BAC-ul, ca sa poti lau joburi decente.
Fetele si relatiile vin pe parcurs, cand ai un capatai, cand dovedesti ca esti acpabils afaci ceva in viata, nu sa vanturi lumea fara nici un sens.
Da doamna Violleta eu sunt treaz de mult la realitate!
Unu la mână! Am lucrat și în afară, lucrez de mic copil! Am doar 3 luni de când nu lucrez pentru ca era sa îmi iau viața.Alte persoane nu au lucrat deloc și își petrec nopțile prin așternuturile studenției. Fiul dumneavoastră sau fată (Dacă aveți)au trecut prin aceleași chestii în viață? Nu prea cred!
-Și da sunt la seral până ajung la bacalaureat.
-Și trei la mână! Fetele de azi nu mai sunt ca și pe vremea lui matale.Mai ales dacă aud ca nu am avut experiențe în trecut, înțelegeți dumneavoastră?
Aaa și dacă tot vorbeai de căpătâi și să fac ceva
Am făcut un etaj la casă și am 15k în valută de euro, lire și lei copilu sau copiii tăi au avut așa realizări?
Baiete, copii mei au terminat facultatile demult, au case si masini personale de multe sute de dolari si muncim cu totii pe salarii bune, in Australia, unde traim de peste 3 decenii.
Daca tu vrei sa realizezi ceva in viata, lasa aroganta ca nu-ti ajuta la nimic, nici macar la agatat vreo fata.
Am ajuns fix la răspunsul pe care voiam să mi-l dați
-.Ai plecat din țara natală pentru un trai mai bun.Stiți și dumneavoastră traiul din țara noastră cat de greu este.Si eu am fost plecat, și încă de mic! Nu am fost pe la facultăți.Ar fi fost bine mai trăiam din copilărie, cunoșteam fete una alta.La fel ca și băieții tăi, nu?
-Și în la doilea rând băieții dumneavoastră, să îți trăiască! Nu au avut probleme pe traseul vieții cum am avut eu din partea oamenilor.Sa fie amenințați, bătuți etc.
Eu am avut alt destin în care oamenii mi-au pus bețe în roate! Si dumneavoastră sunteți puțin aprinsă din ce observ, probabil ați avut o viață grea. Oricum felicitări! Pentru ca ați reușit să vă clădiți familia în Australia
-Și nu sunt arogant! Am spus doar ca băieții dumneavoastră nu au trecut prin aceleași experiențe ca și mine.Si chiar mă bucur, nu doresc la nimeni
Și mai am încă ceva de argumentat. Dumneavoastră și cu mine avem ceva în comun!
-Din cauza oamenilor din sistemul acesta corupt am fost obligat să renunț! Pentru a intra la examenul de capacitate din clasa 8.Pentru ca nu am dat mita.Si acum pierd niște ani degeaba.Dar până la urmă karma a lovit persoana aceea.
-Dumneavoastră ați fost obligată de împrejurări+că statul acesta corupt nu asigură cetățeanului mijloace pentru un trai optim. Și’’ți-ai luat inima în dinți’’.Ai pregătit bagajele de voiaj acum 3 decenii și ai plecat pentru un trai mai bun și întemeierea unei familii.Doar dumneavoastră știți cat ați tras acolo pentru a rămâne pe linia de plutire+ca ați fost nevoită să învățati și dialectul țării respective.
Eram deja maritata si cu copil cand noi am emigrat, iar socrii erau deja aici de peste 10 ani.
Nu a fost usor deloc, dar macar nu si-a batut nimeni joc de noi si nu am dat niciodata spagi ca sa obtinem ceva, totul s-a facut cu munca noastra, prin ambitia pe care am avut-o.
Mersi frumos de sfaturi și încurajări! Scuze ca îți răspund tocmai acum cu noaptea în cap.
Am răspuns mai mult persoanelor ce m-au provocat într-o oarecare măsură.Si am vrut să le explic ca nu este totul așa ușor și roz cum cred ei.
Ești o persoană bună, am observat ca încerci să ajuți cat mai mulți oameni