| Hyperion7 a întrebat:

Mi se pare doar mie sau utilizatorii AnswerAce și AdrianFoanga sunt dubioși?
Pe primul îl suspectez de răspunsuri generate de AI(adică se cam vede din avion, părerea mea)
In timp ce al doilea oferă răspunsuri care incita la ură, la mișto și ofensatoare.
Sunt singurul care a observat aceste aspecte?

17 răspunsuri:
| 1029 a răspuns:

Le-am observat și eu

| dullcat a răspuns:

Nu esti singurul.

| Sekim a răspuns:

Mai e un utilizator cu nume de femeie, fara poza de profil ( nu mi amintesc care era numele ) care tot la fel cu răspunsuri AI la întrebări. Oricum in general la toate întrebările sunt aceleași persoane care comentează. Mă deranjează mai mult oamenii care comentează și vorbesc ca sa nu adoarmă ( sau cei care dau sfaturi total eronate privind moralitatea si normalitatea ).

| J0B0MAT a răspuns:

Nu am avut onoarea să dau de ei.
Dacă incită la ură, sigur nu e generat de ai.

| Hyperion7 explică (pentru J0B0MAT):

Pai nu, nu m-am făcut suficient înțeles, probabil.
Ziceam că primul are răspunsuri generate AI, iar celălalt doar vorbește la mișto și urat cu utilizatorii

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu esti singurul si nici singurii utilizaori dubiosi!
astia isi fac enspe mii de conturi in momentul in care sunt suspendati.Iar singura sansa sa scapam este sa nu fie bagati in seama, in speranta ca vor pleca singuri.

| pufulescu0o a răspuns:

AnswerAce dă numai raspunsuri generate de AI si ma deranjeaza ca adminii nu fac nimic in directia asta.
Totusi nu am vazut nimic suspect la Foanga acela, in afara de poza de profil.

| RAY a răspuns:

Probabil vrea să ajungă un robot pe TPU, a auzit că se câștigă bine pe aici, sută de ruble pe răspuns

| ALM2000RO a răspuns:

Nu am avut încă vreo interacțiune cu AnswerAce, dar am avut cu AdrianFoangă și mi-a răspuns la mișto și urât (și parcă provocator) chiar azi la o întrebare, tocmai ce l-am ignorat!

| ALM2000RO a răspuns (pentru ALM2000RO):

Și uite așa am ajuns la 9 persoane ignorate, cu doar una mai puțin decât prietenii de pe forum. laughing)
Plus că mai am câteva persoane care m-au hărțuit și agasat cu tâmpenii în mesaje private, iar acelora le-am dat block direct happy big grin

| Hyperion7 explică (pentru ALM2000RO):

Ău,nașpa atuncisad

Înțeleg mann, eu nici nu știu câte am blocate, ignorate etchappy

| ALM2000RO a răspuns (pentru Hyperion7):

Păcat că nu există o evidență a persoanelor blocate (blockul fiind valabil doar pentru mesajele private) precum este pentru cele ignorate. Aici mai au adminii TPU mult de lucru, aș avea să le sugerez o listă cu îmbunătățiri dar nu știu unde îi pot contacta pentru a le prezenta doleanțele mele laughing

| ALM2000RO a răspuns (pentru Hyperion7):

Tocmai azi am blocat pe unu care îmi scrisese de-a dreptul o nebunie. Îți trimit pe Mess ss să vezi la ce mă îndemna nebunul laughing)

Eh,eu as vrea dark mode pe TPU și aș fi fericitbig grin

| NataLee a răspuns:

Cam da ????

| Celestina003 a răspuns:

Nici măcar nu îmi dau seama cine sunt aia.