Stai prea mult cu ochii in ograda altora. Si faza cu ciupitul, man, daca era o femeie nu te deranja femeile primesc tratamentul asta zilnic de la tot felul de ghiolbani aici, in Romanica. Sau cel putin eu mereu sunt pipaita si pasaita tot timpulp in autobuz. Dar na, cand se inverseaza rolurile nu ne mai place
Crede-ma in Noua cu toti tiganii si tarfele e mai bine decat acolo, mereu cand merg pe strada trebuie sa am grija sa nu ma ciupeasca un HANDICAPAT eh.
Hai sa mori tu ai fost acolo cu mine. Daca erai barbat crede-ma nu ti-ar fi convenit de loc.
Esti martor la caderea Occidentului, la fel cum odinioara a cazut Roma in mainile barbarilor.
Oricum, din punctul de vedere al romanilor "deschisi la minte", noi avem o problema pentru ca suntem incuiati, nu aia ca sunt descuiati (in toate gaurile).
Asa este lumea de cand aparu doara ca nu ai vazut tu pana acum,sau pana cand ai fost unde spui.
Omeni de genul ala au existat dintodeauna,dar acum sunt mai multi,normal ca a crescut populatia.
Deci saracii cu duhul,homosexuali si care mai sunt,numarul lor creste proportional cu cresterea populatie,ca urmare ai mai multe sanse astazi sa vezi decat aveai inainte.
Plus de asta romanii nu prea erau sau nici acum nu sunt asa familiarizati,informatii cu privire la aceste categorii de oameni,pectru ca in comunism sau ce a fost ala categoriile astea de oameni nu erau cunoscute,ei insasi nu se faceau cunoscuti,iar daca unia erau descoperiti,era vai de mama lor, ca urmare romanii nu stiu, nu au vazut astfel de oameni, sau mai bine spus nu iau vazut in actiune
In RO si pe vremea lu impuscatu erau deastia, dar cum am spus erau f precauti, daca erau descoperiti nu era bine deloc pentru ei.
Acum deja vorba ta siau luat lumea in cap.eu ii inteleg,ii accept,dar sa stea la locul lor,stai frate acolo in banca ta,nu veni sa ceri drepturi,nu cere nimic,daca societatea te accepta cum esti fii multumit.
Ce ar fi sa iesim si noi in sfrada sa facem scandal,sau demonstratie ca suntem oameni normali si apoi sa cerem reducerea la tacere a astora anormali sai vedem atunci ce o sa mai zica.
Sincer nu stiu de ce li se da apa la moara,nu ii inteleg de ce fac demonstratii,de ce cer nu stiu ce drepturi. Drepturi trebuie sa avem toti in mod egal,dar legi normale,nu chestii ilogice,anormale,sa nu vii sa ceri chestii impotriva naturii,impotriva propriei tale specii .ca de fapt ei asta sunt,noi oamenii normali ii toleram,este ok,dar nu sa vii sa lupti impotriva propriei specii,asa ceva se pare numai la oameni se poate intilni.
Eu i-as tolera dar is baga in cutie,sa faca magariile ce le fac la ei acasa, pe strada daca sunt prinsi ca fac ceva, sa se tina de mana si alte rahaturi amendati la greu, sa nu poata plati amenda, astia trebuie bagati la loc, sunt niste rebuturi umane care se pare incep sa emita pretentii
Daca te intrebi din ce cauza, si cine promoveaza asa ceva,
iti sugerez doar sa te uiti la
A star is born cu lady gaga, unde se promoveaza la fel gay-ii
love simon
big bang theory
Sam smith care promoveaza muzica gay
freddie mercury
johny deep
Thirteen reasons why
si cele 999999 de seriale "americanesti" la care toata lumea se uita, si care au in componenta cel putin un cuplu gay,
e liber pentru ei sa se promoveze peste tot, hollywood, Youtube, parade gay, nu le spune nimeni nimic, ca gen suntem intr-o democratie, cu freedom of speech si egali
caca
OK, si care e intrebarea? Ai aberat fara sa spui nimic. Nu te-au oripilat si ceva rockeri pletosi imbracati in piele? De lesbiene si homalai, ce sa mai zic. Oroare!
Daca te imbraci cu pantaloni de-aia cu turul la genunchi... indiferent de ce fata ai. Pantalonii aia numai nu striga "gaaaaay!" ca in rest...
Johnny Deep? As da o mina si un picior sa penetrez ce a avut el ocazia... https://en.wikipedia.org/wiki/Johnny_Depp#Personal_life
Dar tu nu ai fost acolo frate, ma ciupit rau m-a prins in asa fel incat sa imi atraga atentia dar el prostu mai mult a bagat spaima in mine si normal m-am speriat cand vine unu de asta, sincer m-am saturat de fazele astea atunci cand merg pe strada ma uit mai mult la limbajul trupului sa vad cat ii duce capu.
Adica ce vrei sa spui cu asta "de final", vrei sa spui ca sunt handicapati ca nu mai au sange in ei.
Eu doar am explicat ce era acolo si ca in viata mea nu am vazut asa ceva si bai frate nu era ca la TV era pe viu, pe fata deci nu asa sa zici ca se prefac era pe viu.
Eu ma imbrac normal cu blugi normali si hanorac, geaca, si sunt si chel doar ca mi-am lasat cioc ca la tap fara mustata.
Eu mai demult pe la 15- 16 ani am citit cate ceva din istoria Occidentului asa cate putin, dar habar nu am avut ca au devenit asa de prosti, culmea e ca ei pe langa noi parca ar fi niste copii, noi suntem mai tari ca ei si la munca si la invatat stim sa facem deosebiri dar ei sun jale.
Ma refer la Apocalipsa. Si nu e un subiect de luat in gluma sau in deradere. Chiar se intampla, pentru cine are ochi sa vada.
Sti ce cred eu ca in trecut pe vremea principatelor romane cand boierii isi trimiteau copii la studii in Occident pe la Viena, Praga si Venetia ei stiau ce fel de oameni sunt acolo.
Apocalipsa zici, nu stiu cum era inainte dar acum mi-se pare ca e o adevarata Sodoma si Godoma. Daca stai si te uiti un pic prin jur ei sunt mai slabi ca noi la mansarda.
Romania in perioada interbelica si inainte de 1914 era considerata o tara de lumea a treia cu foarte multe traditii, obiceiuri, si cu o cultura bogata unde sa nasteau multi copii inteligenti aproape genii pentru ca scoala romaneasca asa grea cum era scotea copii straluciti la invatat. Ideia e ca copii romaniilor erau mai isteti din cauza nivelului de trai mizer saracacios si pentru ca erau invatati cu munca si mizeria de mici si de nevoie au fost nevoiti sa invete sa lupte cu viata sa se descurce singuri, dar astia de aici nu invata mai nimic la scoala si sunt idioti rau, ei se dau educati dar ei is prosti rau. Poporul roman inainte avea un potential enorm ca tara dar si noi ne-am cam dus dracului un pic.
Apocalipsa Daniel 2:21 lumea merge din rau in mai rau.
El schimbă vremurile şi împrejurările,
El răstoarnă şi ridică împăraţi,
El dă înţelepciune înţelepţilor
şi cunoştinţă – celor pricepuţi.
Lasama pe mine cu Johnny Deep ca nu ma intereseaza ca el e poponar pe mine m-a afectat un pic plecatul asta prin Europa si crede-ma ca nu imi mai trebuie nimic, tot ce vreau e sa ma intorc dracului acasa si sa uit tot, ma angajez lo o fabrica ca muncitor pe undeva si gata stau linistit nu mai vreau sa am de-a face cu nimeni.
Vrei sa spui ca din cauza lucrurilor pe care le-am spus in intrebarea mea Occidentul se prabuseste. E adevarat ca si la ei a inceput sa se simta saracia si prostia dar eu cand am plecat acum 4 ani Romania era saraca si distrusa.
Oamenii din Europa de Vest cand vad ca ai buletin de Romania se schimba la fata pentru ca in tariile de acolo puscariile sunt pline de romani, numai in puscariile din Spania 7/10 din detinutii de acolo sunt romani in presa se tot scrie despre ei, poate de aia oamenii au reactionat asa cand l-am batut. In Romania era altfel il bateai pe unu si nu se baga nimeni.
Nu stiu de ce dar simt ca o iau razna, innebunesc nu mai stiu ce sa inteleg.
Si de asta nu mai poti sa dormi tu, nu? Eu am vazut mai multi gay si lesbi aici in Romania decat afara, si sincer nu am nici-o treaba cu ei, fie ca o fac pentru popularitate sau chiar au o problema medicala, e pur si simplu viata lor si fac ce vor cu ea.
Exact. Oare de ce toate sunt la pamant, invatamant, sanatate, se promoveaza tot felul de idiotenii la Tv? Se doreste prostirea oamenilor, pentru ca cei care gandesc sunt considerati periculosi. La noi mai sunt totusi oameni cu frica de Dumnezeu, dar in alte parti vezi cate si mai cate se intampla.
Poate ai fund misto, ce sa zic. Si la mine odata s-a uitat un mos dubios si facea gesturi obscene. Am ridicat din sprincene, m-am gindit "ce p*&a mea are ala?" si am mers mai departe. Cred ca ai o mica-mare problema cu modul in care reactionezi.
Tocmai ce am citit asta. Ce-i drept nici eu nu ma mai simt ca inainte, sufleteste vorbind.
http://rugati-va-neincetat.ro/......undem-asa/
Ai dreptate ma sperii mereu sincer nu stiu incep so i-au razna vreau sa nu mai am de-a face cu nimeni vreau sa fiu singur cat mai departe de lume.
In Romania exista barbati care se dau femei in mediul virtual
se poate depista ff usor :ceri sa-ti dea web