Stai prea mult cu ochii in ograda altora. Si faza cu ciupitul, man, daca era o femeie nu te deranja femeile primesc tratamentul asta zilnic de la tot felul de ghiolbani aici, in Romanica. Sau cel putin eu mereu sunt pipaita si pasaita tot timpulp in autobuz. Dar na, cand se inverseaza rolurile nu ne mai place
Ai dreptate uitate la asta:
https://www.youtube.com/watch?v=6UYckjZblWI
https://www.youtube.com/watch?v=mWPqPiE6cIo
https://www.youtube.com/watch?v=CA47MKVNH4o
Ne-am dus dracului rau de tot si totul pleaca de sus.
Nu mersi eu nu pun botul la asa ceva imi plac femeile si sa ti ca raspunsul tau dat la misto ma scarbeste sa stii.
Raspuns serios, fara misto chiar un sfat, fiindca si eu am trecut prin asta ce ai trecut tu sa cred ca o persoana e femeie dar era barbat, mai citeste inca o data raspunsul ca este fff serios
Scuze am raspuns asa pentru ca l-am citit odata repede si nu am intels de aceia, scuza-ma.
Simnt ca o i-au razna nu stiu de ce imi vine sa plang dar nu pot, nu mai inteleg nimic despre lumea asta despre tot, viata asta nu pot sa o descriu simt ca intru in depresie, doamne cu ce am gresit ma simt rau.
Mdah, nu esti singurul care e de parere ca majoritatea celor din jur sunt de tot rahatul, intr-un fel sau altul. Asta e crucea noastra, sa traim intr-o mare de indivizi cu care nu avem mai nimic in comun...
Cam in stilul tau ma simt si eu, cel mai bun sfat este sa iti gasesti un job, o sotie pe viitor in locuri mai putin aglomerate gen orasele mici si vei scapa de nebunie si eu o sa ma mut din Bucuresti undeva mai retras si mai linistit
Tu nu esti (ma rog, n-ai fost) suparat ca tipul ala te-a atins. Esti suparat ca el a crezut ca esti gay, iar tu n-ai putut sustine ideea gresita decat prin... pumni? Ca tot speri sa nu te fi facut de ras (pe tine, tara, etc), data viitoare descurca-te mai bine.
"Tu nu esti (ma rog, n-ai fost) suparat ca tipul ala te-a atins." bine inteles ca sunt subarat si speriat ca din cauza unui handicapat care a crezut ca eu sunt gay am ajuns astffel sa fiu saltat de politisti uracat in masina si trimis la sectia de politie, dar odata ajuns acolo am specificat ca am fost luat prin surprindere, m-am speriat si de nervi l-am lovit de cateva ori, normal ca sunt suparat de aceia am pus intrebarea pe site-ul asta.
Sincer mi-s-a facut asa o scarba de oameni mai ales ca am fost plecat si am vazut destule incat nu mai imi trebuie nimic tot ce vreau este sa raman singur nu mai vreau sa am de-a face cu nimeni, o sa dureze ceva vreme pana o sa imi revin totusi cand merg pe strada sunt foarte atent la oamenii care trec pe lamnga mine. Cat despre familie o sa imi fac numai cand o sa ma simt pregatit.
Ofensat poate, dar sa spui ca ai fost speriat nu ma faci decat sa cred ca ai trait toata viata ta intr-o padure sau sub o stanca. Ori altfel chiar vrei sa cred ca pana sa ajungi in "occidentul de rahat" nu stiai de existenta homosexualilor? As putea crede ca nu ai intalnit vreodata unul, dar auzisesi despre ei.
In orice caz, nu asta e ideea. Ideea e ca acelasi "occident de rahat" despre care tot dai inainte, pe mine m-a invatat o multime de lucruri bune, lucruri care m-au ajutat sa ma dezvolt personal si continui sa o fac. Inainte sa te plictisesc, trebuie sa-ti zic ca cel mai important lucru despre care am invatat este libertatea de exprimare care garanteaza oamenilor dreptul de a spune cuvinte ( de orice fel, chiar si cuvinte care pot rani sentimentele), nicidecum de a rani fizic. Daca intelegi ceea ce spun nu te mai plange, si considera-te norocos. Ai scapat usor si, de ce nu, ieftin cu o declaratie.
Stiam despre poponari dar nu credeam ca au un curaj asa nebun in vazul tuturor pe bune acum ce naiba si da am avut noroc ca am scapat doar cu o declaratie.
Cand vede cine ca ai buletin de Romania? ca mie in 7 ani nu mi-a cerut nimeni buletinu in diaspora.
poate doar daca vorbesti din auzite si din ce vezi pe internet, sau mai rau, stai printr-o tara straina, si invarti cheile la colt de strada pe deget, in fiecare zi, si atunci e normal ca cineva sa raporteze naibi, si sa iti ceara id.
In tarile mentionate, oamenii homosexuali sunt priviti ca fiind normali nu anormali sau bolnavi psihic cum se obisnuia acum ceva vreme.
Este normal a fi gay sau lesbi sau trans.
Bineinteles ca pentru cei care au o gandire imbatranita nu e de inteles. Sunt roman, dar prefer sa ma imi ascund orientarea sexuala in Romania sau ca sunt roman in Olanda.
Da, Romania e o tara frunoasa, oamenii o strica, o distruge.
Dar deocamdata prefer Olanda pentru ca oamenij sunt deschisi sa fie naturali sa nu se ascunda.
Este vreo problema daca eu cu iubitul meu ne sarutam pe banca in parc, precum cei heterosexuali? Este la fel. Pe heterosexuali nu ii bagi in seama cand se saruta pe banca in parc, dar pe homosexuali i-ai poza si face de rusine in tot satul sau orasul.
Salutare gratargratar stiu ca a trecut mult timp de atunci dar vreau sa te intreb, ceea ce se intampla in Occident are legatura cu Biblia s-au cu lucrarea lui Oswald Spengler cu titlul The Decline of the West (Occidentul) si cu istoria lor.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Decline_of_the_West
Si mai e ceva la Psalmul 56 propozitia a 7 spune "Ei trag nadejde sa scape prin nelegiuirea lor: doboara popoarele, Dumnezeule, in mania Ta!" crezi ca are vreo legatura.
Psalmii 56
1. (Catre mai marele cantaretilor. Se canta ca "Porumbel din stejari departati". O cantare de lauda a lui David. Facuta cand l-au prins filistenii la Gat.) Ai mila de mine, Dumnezeule! Caci niste oameni ma hartuiesc. Toata ziua imi fac razboi si ma chinuiesc.
2. Toata ziua ma hartuiesc potrivnicii mei; sunt multi, si se razboiesc cu mine ca niste trufasi.
3. Ori de cate ori ma tem, eu ma incred in Tine.
4. Eu ma voi lauda cu Dumnezeu, cu cuvantul Lui. Ma incred in Dumnezeu si nu ma tem de nimic: ce pot sa-mi faca niste oameni?
5. Intruna ei imi ating drepturile si n-au decat ganduri rele fata de mine.
6. Uneltesc, pandesc si imi urmaresc pasii, pentru ca vor sa-mi ia viata.
7. Ei trag nadejde sa scape prin nelegiuirea lor: doboara popoarele, Dumnezeule, in mania Ta!
8. Tu numeri pasii vietii mele de pribeag; pune-mi lacrimile in burduful Tau: nu sunt ele scrise in cartea Ta?
9. Vrajmasii mei dau inapoi in ziua cand Te strig: stiu ca Dumnezeu este de partea mea.
10. Eu ma voi lauda cu Dumnezeu, cu cuvantul Lui, da, ma voi lauda cu Domnul, cu cuvantul Lui.
11. Ma incred in Dumnezeu si nu ma tem de nimic: ce pot sa-mi faca niste oameni?
12. Dumnezeule, trebuie sa implinesc juruintele pe care Ti le-am facut; Iti voi aduce jertfe de multumire.
13. Caci mi-ai izbavit sufletul de la moarte, mi-ai ferit picioarele de cadere, ca sa umblu inaintea lui Dumnezeu, in lumina celor vii.