Au fugit 40 de mii de idioți din Italia, unii infectați pentru un virus care nu are vaccin, și mortal pentru o parte din populație, sistemul sanitar e la pământ și nu face față, la ce pla te mai aștepți?
Virus mortal pe dracu. Aproape inofensiv daca nu esti in varsta, sau suferi de alte boli grave.
Adica inofensiv pentru tine... aparent nu prea iti pasa de parinti sau bunici?
NOPE, nimanui nu-i pasa de mine si nici mine nu-mi pasa de nimeni.
I stand alone
După ce că au fost umiliți la granițe și puși să stea la cozi mai si vorbesti asa despre ei
Săracii oameni, cred că o să rămânem în carantină gener...
dar dacă o să se întâmple?
Sunt eu prea paranoică poate
Ţi se pare corect ca nişte oameni,unii probabil infectaţi, să fugă din zonele de carantină? Asta se cheamă prostie şi egoism.
Specimenele astea, doar ca să se salveze, pot pune în pericol o grămadă de oameni şi uite aşa se mai întinde încă un pic rahatul ăsta, de parcă nu era deja destul de întins.
Dacă ţie nu îţi pasă de nimeni, e fix problema ta.Sunt destui cărora să le pese.
Sunt fratii nostri din diaspora legati de glia stramoseasca care au incredere in guvern si presedinte, nu au fugit ca sa se salveze, ci ca sa fim impreuna
Deindata ce italienii sunt in carantina acasa, astia nu mai au ce fura asa ca normal ca vor acasa.
Criza economica ce o sa ii urmeze celei medicale sigur te va afecta si pe tine, chiar daca acum spui ca nu iti pasa.
Corect. Noroc ca am economisiri., numai sa nu se deprecieze leul.
Nu trebuie să suferi de alte boli grave c0i e suficient să ai un sistem imunitar nașpa precum bătrâni și copii mici și ești ba, pana acum nu a fost nimeni mort pentru nimeni nu a dezvoltat complicații, încă, problema e că cu cât numărul de idioți iresposabil cresc și îi doare-n bască de situație, cu atât mai multe persoane cu risc de deces pot fi infestate, is just a matter of time până când apar primele morți. Și vor fi cu sutele.
Degeaba nu îsi dau seama că nu fac decât să împraștie zona de carantină.
Eu într-un fel am început să-i mai înţeleg pe unii.O parte din ei au rămas fără locuri de muncă şi locuinţe din câte am auzit.Ce era să facă? Să stea pe acolo prin hoteluri? Nu-i aşa uşor.
Asta e nimic. O sa ne bagam tampoane in nas ca sa nu fim batuti pe strada daca ne vine sa ne stergem nasul.
ellenushka03 întreabă:
LisaJulie întreabă: