Tampenie nu e, caci unora le foloseste; din banii de spitale si drumuri nu se face; dar e o manipulare si o provocare penibila, pe care astept cu nerabdare ca NU o onorez cu prezenta. Haide sa ne numaram, sa vedem cati nu ne lasam manipulati de data asta. Vedem dupa statistica prezentei la vot.
De informat ma informez. Am pus niste lucruri pe care le cunosc cap la cap. Am zis ca nu m-am informat in sensul ca nu m-a interesat parerea altcuiva legat de acest referendum. S-a spus de nu stiu cate ori la stiri ca e pentru modificarea definitiei familiei, nu a casatoriei... Ca tot venea vorba de informare. Arata-mi tu unde au cerut cetatetenii daca vrei sa te cred!
"Demersul are la bază o inițiativă cetățenească..."
"Inițiativa a strâns numărul de semnături necesare pentru a iniția un proiect de lege constituțională..."
Sursa: https://ro.wikipedia.org/......%C3%A2niei
Daca te intereseaza mai mult, citeste acolo.
Cetățenii au depus 3 milioane de semnături la Parlament, la inițiativa lor Parlamentul a dispus referendumul.
Deci da, gradul tău de informare e 0.
Cu banii dati pe referendum puteam construi 10-20 spitale complet echiptate, 15-20 blocuri, 200 gradinite si scoli, 1000 de autoboze.
Păi și? M-am săturat deja să aud asta. )
Cu banii cu care s-au interceptat 22.000 de persoane pe siguranță națională, în decurs de 7 ani, se puteau face de 4-5 ori mai multe lucruri.
Cu o grămadă de bani aruncați se puteau face multe, nu cu banii pentru un referendum.
Uite cine promovează referendumul pentru o familie "traditională"
- dragnea - și-a tras prietenă cu 30 ani mai tânără. Tradițional!
- tăriceanu - e la a 5 a nevastă. Tot tradițional!
deci ce ne facem?
Știi câte se puteau face cu banii cheltuiți de Iohannis să mearga de 3 ori până acum la ONU unde a făcut fix nimic, ca de fiecare dată. A avut o bilaterală cu Abdullah al II-lea), iar cu Trump n-o să se vadă 100% în mandatul ăsta, mai ales dacă aude ăla că al nostru e rezistent. Și apropo, la ONU, normal, când ești reprezentantul unei țări ca România, mergi o dată pe mandat.
Păi uite, matale, că, jos de tot, e frumos un fișier PDF cu ce a adoptat senatul.
Daca tot faci pe nestiutorul ia de aici: https://doxologia.ro/referendum-ce-votez-cum-va-arata-buletinul-de-vot