| ema2396 a întrebat:

Mi se pare mie sau referendumul asta e o tampenie?

Nu mi se pare deloc util si motivele unora dintre oamenii care il considera necesar mi se par fara nicio logica.

Tot aud ca ar trebui sa mergem la referendum ca sa nu se poata casatori homosexualii, sa nu cumva sa poata adopta... Eu stiu ca nu trebuie sa fii casatorit sa adopti un copil. Poti adopta ca parinte singur... Cine te mai verifica pe cine aduci in dormitor? Sau ce faceti acolo? Atat timp cat nu sunt casatoriti e mai greu de dovedit ca sunt pe invers.

Mai aud si ca nu vrea lumea sa ii vada pe strada... ok, dar nu pot iesi pe strada si acum? Numai daca se casatoresc ies pe strada? Vreau sa inteleg punctul de vedere al persoanelor care gandesc asa.

Mie referndumul asta mi se pare o pierdere de bani si o prostie. Mi se pare ca vor sa redefineasca familia nu casatoria. Familia tine si de inrudirea prin sange, nu doar de casatorie. Sau poate eu, bunicii, fratii, matusile, etc. nu suntem o familie pentru ca nu suntem casatoriti?

Nu avem spitale si strazi corespunzatoare, nu mai avem paduri, ne ataca animalele salbatice pentru ca nu mai au nici ele unde sa traiasca si noi aruncam 100 de millioane de lei pe inutilitati.

64 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Circ gratis drimi, asa e in Romania, de casatorit sa se casatoreasca toti indiferent de sex si cu cine vor ei, nu vad de ce ar fi cineva impotriva la asta, ca in levetic scrie ca trebuie omorati cu pietre parca era in vechiul testament

| Nemessys a răspuns (pentru capoi):

Si tu crezi ca aia cu mentalitate comunista nu a,, patat" putin si tanara generatie? Eu inca mai dau de oameni tineri dar au o gandire invechita.

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Subiectul asta despre homosexualitate, feminism si rasism e subiect de circoteca intotdeauna,, eu unul nu am cum sa tratez serios subiectul, doar ma amuz cum unora li se sparge jugulara de nervi ca nu toata lumea pot avea gandirea lor.

Nu-ti pierde timpul cu Holiday, am facut greseala asta in trecut si m-am convins ca omul e fixist cu ideile lui,, iar daca nu te intersectezi cu el, te declara dusman/

Asa e, toata lumea vrea sa gandesca ca ei

Numi pierd timpul, dar a spus ca nu pot face sex cu o fata, daca homosexualitatea e normala de ce nu a spus ca nu pot cu nici un sex, in fine

Un singur cuvant ii caracterizeaza, iar acela este 'sectanti', mi-e sila de oamenii care vor sa-ti bage cu polonicul ceea ce gandesc ei.

Dogmatici,ignoranti,limitati si mai rau e ca fac propaganda cu basmele lor

| minrest a răspuns:

Tampenie nu e, caci unora le foloseste; din banii de spitale si drumuri nu se face; dar e o manipulare si o provocare penibila, pe care astept cu nerabdare ca NU o onorez cu prezenta. Haide sa ne numaram, sa vedem cati nu ne lasam manipulati de data asta. Vedem dupa statistica prezentei la vot.

| ema2396 explică (pentru AC4S4):

De informat ma informez. Am pus niste lucruri pe care le cunosc cap la cap. Am zis ca nu m-am informat in sensul ca nu m-a interesat parerea altcuiva legat de acest referendum. S-a spus de nu stiu cate ori la stiri ca e pentru modificarea definitiei familiei, nu a casatoriei... Ca tot venea vorba de informare. Arata-mi tu unde au cerut cetatetenii daca vrei sa te cred!

| AC4S4 a răspuns (pentru ema2396):

"Demersul are la bază o inițiativă cetățenească..."
"Inițiativa a strâns numărul de semnături necesare pentru a iniția un proiect de lege constituțională..."

Sursa: https://ro.wikipedia.org/......%C3%A2niei

Daca te intereseaza mai mult, citeste acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ema2396):

Cetățenii au depus 3 milioane de semnături la Parlament, la inițiativa lor Parlamentul a dispus referendumul.
Deci da, gradul tău de informare e 0.

| Superior a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu banii dati pe referendum puteam construi 10-20 spitale complet echiptate, 15-20 blocuri, 200 gradinite si scoli, 1000 de autoboze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

Păi și? M-am săturat deja să aud asta. laughing)
Cu banii cu care s-au interceptat 22.000 de persoane pe siguranță națională, în decurs de 7 ani, se puteau face de 4-5 ori mai multe lucruri.
Cu o grămadă de bani aruncați se puteau face multe, nu cu banii pentru un referendum.

| sierra1 a răspuns:

Uite cine promovează referendumul pentru o familie "traditională"

- dragnea - și-a tras prietenă cu 30 ani mai tânără. Tradițional!
- tăriceanu - e la a 5 a nevastă. Tot tradițional!

deci ce ne facem?

| AC4S4 a răspuns (pentru sierra1):

Nu le pasă lor (Dragnea și Tăriceanu) de Biblie și de bunul trai al familiei. Ei doar încearcă să revendice referendumul pentru a atrage niște voturi.

Mulți vor vota la referendum "Da" fără intenția de a vota PSD-ALDE la alegerile viitoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

Știi câte se puteau face cu banii cheltuiți de Iohannis să mearga de 3 ori până acum la ONU unde a făcut fix nimic, ca de fiecare dată. A avut o bilaterală cu Abdullah al II-learolling on the floor), iar cu Trump n-o să se vadă 100% în mandatul ăsta, mai ales dacă aude ăla că al nostru e rezistent. rolling on the floor Și apropo, la ONU, normal, când ești reprezentantul unei țări ca România, mergi o dată pe mandat.

| Lioana a răspuns (pentru sierra1):

Ce-ti pasa tie cine promoveaza referendumul? Crezi ca reusita referendumului ii va avantaja pe ei? Nu. Lumea ar trebui sa voteze alegerea lor cu privire la acea propunere. Nu-l votam pe Dragnea la referendum.

| sierra1 a răspuns (pentru Lioana):

Adică ce au ăia doi reprezintă familia tradițională? Hait?

"Lumea ar trebui sa voteze acea propunere" - care propunere?

andreia67
| andreia67 a răspuns:

@initiator
Sunt 100% de acord cu tine.

Nu stiu ce familie au "aia doi", oricine ar fi ei, dar nu e relevant. Nu votam oameni ci o modificare a Constituției.
Si cum care propunere? Aceea care se voteaza la referendum.

"Care aia doi?"
- dragnea - și-a tras prietenă cu 30 ani mai tânără. Tradițional!
- tăriceanu - e la a 5 a nevastă. Tot tradițional!

care propunere se votează? Luninează-ne tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sierra1):

Uite asta: https://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=19888

Pai bine dar tot n-am inteles ce legatura are viata personala a astora cu referendumul.

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

și care propunere se votează? Luminează-ne și tu

Da' tu știi ce se voteză?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sierra1):

Păi uite, matale, că, jos de tot, e frumos un fișier PDF cu ce a adoptat senatul. big grin

| Lioana a răspuns:

Daca tot faci pe nestiutorul ia de aici: https://doxologia.ro/referendum-ce-votez-cum-va-arata-buletinul-de-vot

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da' matale știi ce votezi - doar nu un pdf?!

Dacă tot faci pe isteața, ia zi la ce se referă legea de revizuire a constituției? Deci incă odată, tu ai habar ce votezi?
Hait?