| ema2396 a întrebat:

Mi se pare mie sau referendumul asta e o tampenie?

Nu mi se pare deloc util si motivele unora dintre oamenii care il considera necesar mi se par fara nicio logica.

Tot aud ca ar trebui sa mergem la referendum ca sa nu se poata casatori homosexualii, sa nu cumva sa poata adopta... Eu stiu ca nu trebuie sa fii casatorit sa adopti un copil. Poti adopta ca parinte singur... Cine te mai verifica pe cine aduci in dormitor? Sau ce faceti acolo? Atat timp cat nu sunt casatoriti e mai greu de dovedit ca sunt pe invers.

Mai aud si ca nu vrea lumea sa ii vada pe strada... ok, dar nu pot iesi pe strada si acum? Numai daca se casatoresc ies pe strada? Vreau sa inteleg punctul de vedere al persoanelor care gandesc asa.

Mie referndumul asta mi se pare o pierdere de bani si o prostie. Mi se pare ca vor sa redefineasca familia nu casatoria. Familia tine si de inrudirea prin sange, nu doar de casatorie. Sau poate eu, bunicii, fratii, matusile, etc. nu suntem o familie pentru ca nu suntem casatoriti?

Nu avem spitale si strazi corespunzatoare, nu mai avem paduri, ne ataca animalele salbatice pentru ca nu mai au nici ele unde sa traiasca si noi aruncam 100 de millioane de lei pe inutilitati.

64 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sierra1):

Da

| Lioana a răspuns (pentru sierra1):

Da. Nu e evident? Altfel, n-as discuta despre asta.

| sierra1 a răspuns (pentru Lioana):

"Sunt jurista. Stiu Constitutia pe de rost"

wooow - suntem prefund impresionați!

La asemenea valoare, ce mai stai pe aici - du-te la barou și fă bani, nu-ți pierede vremea cu noi ăștia ce te jignim cu întrebări

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aplauze!