anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi se pare mie sau tehnologia a evoluat deja prea mult.Mi se pare că deja lumea se îndreaptă pe o cale distopică și ca am dat-o deja intr-o extremă. Tehnologia a început să ne substituie, să ne înlocuiască, nu cred ca este un lucru chiar atât de bun. Tehnologia ar trebui să ne ajute, nu să ne domine. Știu că mulți o să zică acum ca eu sunt paranoică și că ar trebui să mă închid intr-o peșteră, dar nu este chiar așa…
Eu nu neg beneficiile pe care le-a adus tehnologia, unul dintre ele este faptul ca pot sa scriu acum și aici acest mesaj, dar așa cum am menționat mi se pare că deja e prea mult. Spre exemplu, la magazinele mari, casieri încep să fie înlocuiți de acele aparte unde îți scanezi singur marfa, iar asta este doar începutul. Voi ce părea aveți? Sunt curioasă să aud alte păreri…
Sa fie o mică dezbatere, dar bineînțeles fără jigniri…

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Da… știu ce înseamnă distopie! De-asemena părerea mea este ca în prezent suntem mai controlați și mai monitorizați ca niciodată. Nu este o teorie a conspirație faptul ca apelurile ne sunt ascultate, orice lucru căutam pe internet este urmărit de alți ochi. Pe lângă asta nu are rost sa uitam de faptul ca plătim din ce in ce mai mult cu cardul sau telefonul și tot mai puțin cu Cash. Fiecare tranzacție ne este urmărită. Știu ca crezi ca am folosit termenul" distopic" într-un context greșit, dar nu am făcut-o…

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Romani sunt paranoici si creduli niciodata rationali