Nici macar nu o sa il vad pentru ca nu mi-a placut prezentarea si tipii aia albastrii ma cam sperie
E ca si cum te-ai sinucide cand ai afla ca nu exista Mos Craciun
Am citit undeva că ajung depresivi fiindcă nu trăiesc într-o lume atât de frumoasă ca şi planeta aia...(scuză-mi neştiinţa, dar nu am văzut filmul)...
Copii aia erau depresivi pentru ca ei nu traiesc intr-o lume ca aceea din film.(asa cred)
Cat despre film, este super tare.
Eu nu am vazut filmul ala. E o isterie cu el! Ai sa vezi ca dupa o perioada, se va uita de acest film, vor aparea altele...
In legatura cu cei care s-au sincuis, eu cred ca ei au avut probleme grave dinainte de a vedea filmul.
Buna!
Poate i-a influentat f.mult acel film[nu am vazut filmul, deci nu prea stiu despre ce e vb in el].
La fel ca acel copil care si-a omorat mama din cauza acelui joc pe calculator.
Tu ma faci sa ma uit la film, vezi ca s cam sensibil, sa nu ma ai pe constiinta
Si mie mi-a placut foarte mult filmul
Da, nici eu nu pot sa pricep reactia unora. Nu le inteleg motivul si sensul sa ajunga sa se sinucida
Hai sa ne gandim putin...hmmm...e manipulare si cu filmul asta, la fel cu multe altele si nu numai filmele. Voi credeti ca totul e atat de simplu si frumos? Habar nu avem noi cum ne manipuleaza fara sa ne dam seama. Filmul asta ar trebui interzis daca intr-adevar sinuciderea acestor tineri a fost produsa de vizionarea lui. Zic eu "ar trebui", dar evident ca nu o sa se intample.
Constantin200787 întreabă: