| RAY a întrebat:

Misogismul,rasismul in mod pasiv pot fi catelogate drept imorale sau ilegale?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu, precautie.
E necesara, cand o persoana emite semne nasoale (rrom, cocalar, texte, ochii la obiectele de valoare, propuneri de "afaceri", etc). Probabil te-ai feri la fel si de un "alb" cu acelasi comportament.

15 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Stii cum e aia 'hotul neprins e negustor cinstit', daca nu te manifesti nu stie nimeni de asta si totul e ok.

Misoginismul nu este ilegal, nici rasismul nu e chiar ilegal, doar ca unele tari sanctioneaza dur in anumite parti, nu e o sanctionare egala, dar cu toate astea rasismul e o prostie.

#SayNoToRacism!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Doar daca sunt exagerate, si se manifesta prin discriminari, hartuiri si agresiuni.

| RAY explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Eu nu suport tigani nu ca as vrea e ceva involuntar, dar nu am nimic cu ei

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru RAY):

Se manifesta fata de orice om cu trasaturi de tigan, sau doar cu cei care au cateva semne de om de neincredere?

Doar cu cei care au cateva semne de om de neincredere

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru RAY):

Atunci nu e rasism.

Paranoia?

Clar cu oricine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Man iti spun un lucru : Romanii sunt la fel ca, si Rromii de needucati si hoti. cei din parlament au furat cat nu au furat rromii de a lungul istoriei. uitate cate incesturi sunt produse doar de Romani in ultimii 20 de ani ca te sperii, si sunt mult mai multe dar nu au fost televizate, mediatizate.asa ceva vezi poate doar la rasa inferioara a Rromiilor (cocalarii) dar nu am prea vazut multe cazuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

D.p.d.v al legii nu pot fi clasate în legale sau ilegale și nici imorale nu pot fi considerate, ci mai dergrabă sunt un mod de discriminare.

| ceafostodata a răspuns:

Tu ești un bărbat misogin.

| RAY explică (pentru ceafostodata):

MISOGÍN, -Ă adj., s.m. 1. (Suferind) de misoginie, relativ la misoginie. 2. (Bărbat) care evită societatea, cercurile, compania femeilor. [Var. misoghin s.m. / < fr. misogyne, cf. gr. misein – a urî, gyne – femeie].

sursa: DN (1986) adăugată de LauraGellner acțiuni
MISOGÍN, -Ă adj., s. m. f. (bărbat) care manifestă repulsie față de femei. (< fr. misogyne)

sursa: MDN '00 (2000) adăugată de raduborza acțiuni
MISOGÍN ~i adj. (despre bărbați) Care urăște femeile. /

| RAY explică (pentru RAY):

Da,am mai spus-o pe TPU ca sunt misogin, rasist

| ceafostodata a răspuns (pentru RAY):

Nu ai spus-o dar se vede din actiunile tale.Ai spus multe jigniri la adresa femeilor, prea urate ca sa le enumar ca imi vor sterge editorii raspunsul dar numai un barbat misogin ar spune lucrurile astea.Nu o da pe definiti ca stiu ce inseamna acest termen happy

| RAY explică (pentru ceafostodata):

Din moment ce am afirmat ca da e adv ca ca sunt misogin si ca ma regasesc in acele afirmati, treaba ta este sa ma raportezi la admina, desigur ca eu numai voi schimba gandirea, ma baneaza o luna intru pe alt site sunt miliarde de siteuri si comunitati