anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Modul in care traiai viata anterioara, iti afecteaza adaptarea la viata actuala?

4 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Asa putem spune ca si faptul ca ploua intr-o tara din cealalta parte a lumii si nu o sa se faca rodiile din tara respectiva. Apoi cand mergi la Profi nu o sa mai cumperi acele rodii si o sa mergi sa iei altceva. Apoi se intampla ceva... un accident si patesti ceva care te lasa marcat pe viata (random). Poti spune ca acea ploaie ti-a afectat cumva adaptarea la aceasta viata?

La fel este si cu viata anterioara... nu suntem constient de asta si de ce s-a intamplat, asa ca nu putem sa zicem exact ca da. Dar daca te gandesti la asta si te lasi influentata ca persoana... de ce nu? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Ce rodii, sau rOAde? Si ce legatura are ploaia daca se coc sau nu? Nici macar nu-mi plac fructele alea, ce-mi pasa mie de tara lor. Vreti sa stiti ce? Am avut niste vise cu aceleasi locuri desoeri, imi placea sa ma uit pe google maps prin tot felul de tari, si gaseam locuri similare si credeam ca acele tari le visam, si culmea toate locurile sunt in india, e un amestec de locuri care le visam eu, si cand am pus intrebarea iar am trecut prin trauma vazand o poza pe net. Nu-mi pasa ce credeti, asta e adevarul si mai sunt si altii in situatia asta.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ma... asteptam sa intelegi exact analogia scrisa de mine acolo. Asa este, nu au legatura big grin

Imi pare rau pentru trauma prin care ai trecut vazand acea poza. Da, mai sunt si altii in situatia asta, dar acum ar trebui sa ne gandim la tine, nu la altii.

| mgtow a răspuns:

Daca as sti ca in viata urmatoare ajung magnat. Bine ar fi, nu stiu ce soi de om am fost in trecut

Întrebări similare