| SkandallKamataru a întrebat:

Multi ani am tot vrut sa am un venit din ce in ce mai mare, acum am ajuns in punctul in care am si niste bani pusi deoparte si castig si destul de bine si problema e ca nu stiu ce sa mai fac cu ei.
Am 2 apartamente, unul este la inchiriat, masina am, țoale am sa-mi pun si in cap, accesorii, parfumuri si tot la ce va puteti gandi.
Ce sa fac fratilor cu banii? De calatorit, calatoresc din cand in cand si avand cam tot ce mi-am putut dori, am ajuns sincer sa ma plictisesc laughing
Ceva sfaturi? Voi ce-ati face daca ati fi in postura mea rusinoasa?

32 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Nu am dus nimic la extrem. Educatia nu se opreste doar pana la liceu si atat. Ea poate continua toata viata. Depinde de tine daca vrei sau nu sa mai continui. Daca ai doar liceul facut, nu inseamna ca esti pregatit intelectual. Sunt idei si termeni ce nu le inveti in toti anii de liceu. Si daca nu le cunosti, nu ai cum sa cauti pe internet, pentru ca nu stii exact ce sa cauti si unde sa cauti. Nu se pupa cu analogia ta cu mancatul de oua.
Uite de exemplu, daca aveai acum un intelect dezvoltat, nu mai aveai dilema in care nu stii ce sa faci cu banii. Tu ai stiut doar sa muncesti si sa faci bani. E si normal ca acum tu nu stii ce sa faci cu ei, decat ce ai vazut in jurul tau ca fac si ceilalti. Si cum in tarile in curs de dezvoltare precum Romania, sa fi realizat inseamna sa ai haine scumpe, masini si bijuterii, tu asta ai si facut. Pentru ca atat te-a dus mintea.

| SkandallKamataru explică (pentru StoicAnalysis):

Am toale, masina, casa, bani, parfumuri, telefon, si ce mai vrei tu, si de calatorit calatoresc destul de des, merg in locuri si locuri, am hobby-uri multe, ma plimb, ma alea, merg la munte direct cu atvu ma vezi, merg la mare direct cu jetu ma vezi, profit de toate oportunitatile si experientele, si cu toate astea eu inca am bani si produc aproape mai mult decat cheltui lunar.
Daca eram braindead, dadeam 20k de euro pe o geaca infecta ca na am bani multi, dar nu sunt cu lucrurile materiale stupid de scumpe... singurele lucruri scumpe pe care as da banii sunt ceasurile, pentru ca astea isi mentin valoarea in timp mai ales daca sunt o piesa importanta, in schimb nu o sa ma vezi ever ca dau 2000 de euro pe o bluza, sau 3500 de euro pe nu stiu ce cacanari de jordani ca nu sunt batut in cap. Ce-ai face tu daca ai avea multi bani? Sa mergi in club si sa dai 2 shoturi la suprapret care combinate fac cat sticla in sine, mi se pare o risipa sincer.