| chiftelutacrocanta a întrebat:

Ne dezapreciam trupul de multe ori pentru ca suntem fiinte care au obiceiul sa judece pe altii, ne uitam cu ochi urati la altii dupa aceea ne plangem ca de ce nne simtim prost, pai nu sunem noi fiinte care isi imita comportamentele si isi aseamana trupurile inconstient cu ale altor oameni? E ca si cum un sarpe ar jigni o cioara din copac ca e mizerabila si urata si dupa ceva timp sarpele se transforma in cioara si se crede mizerabil si urat si se dezapreciaza.Deci il numesti pe becali gunoi dupa aceea te crezi becali si te simti ca un gunoi, oare asa functioneaza treaba asta asa cum zic?

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mayhem666 a răspuns:

Eu nu ma consider nici cioara, nici sarpe si nici Becali, eu sunt eu si mai trebuie sa slabesc laughing 60 de kg deja sunt prea multe laughing

| Drimmero a răspuns:

Mergem pe principiul : rade ciob de oala sparta

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Am niște nervi. Fellaini ala e prost de dă în gropi și Murinho la fel că l-a băgat! L-a băgat pe idiotul, neputinciosul ăla la sfârșit și cu câteva secunde după a faultat în careu și penalty! În ultimele minute de joc! Și după a jucat complet anapoda ce a mai apucat. Să plece naibii.

| T0T a răspuns:

Ca să răspund la întrebare.

https://www.youtube.com/watch?v=EePVqEJclis

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Bwhahahahahahaha

Poate vi se face milă și îl luați voi.

Suntem echipa serioasa,, nu cumparam noi toate petardele/

Ce enervant. Deja s-a dus naibii de tot titlul, încă sper totuși la un loc de UCL.
Vouă vă merge bine, Liverpool a pierdut. Aveți un sezon norocos.

Norocoasa pe dracu, trebuia sa fim lideri de mult in campionat. Am pierdut meciul ala de deschidere cu Pool care acum si-au luat-o, Chelsea sigur se incurca,, doar nu degeaba sunt supranumiti gunoaiele Londrei