anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

'Neata! happy
Deci sa incep:
Ieri la trigonometrie am facut exercitii. Fiindca nu gaseam exercitiile pe care le dadea profu' la tabla, tot rasfoiam culegerea. Dupa, m-a scos pe mine la un exercitiu. Mi-a dat exercitiul si dupa am uitat ca trebuie sa-l fac, adica eu tot ma gandeam de ce nu gasesc exercitiile in culegere. Dupa 1 minut de stat asa, mi-a cazut creta din mana. laughing Dar nu eram adormita, doar ma gandeam. Uitasem si de exercitiu si de faptul ca sunt la tabla. Ma concentram doar pe faptul ca nu gasesc exercitiile in culegere.
Si s-a mai intamplat o data. Vinerea trecuta la engleza. Tot ma gandeam in banca si cand mi-a zis sa ma duc la tabla am auzit doar "tabla" si "Livia"(numele meu). A trebuit sa imi dea un coleg un ghiont in coaste ca sa-mi revin.
De ce se intampla asta? Si cum as putea sa..."ma vindec"?

6 răspunsuri:
| CopilașTembel a răspuns:

Esti prea ocupata, incerci sa-ti rezolvi toate problemele in ore, incearca sa te gandesti doar la exercitiul de la tabla!

| NoRestForTheWicked a răspuns:

N-ai ce sa vindeci, fa-ti o cafea tare dimineata sau un ceai verde concentrat si fi mai atenta in jurul tau.
Ia-o ca pe un exercitiu de intuitie sau deductie iti va fi mai usor, si va fi si distractiv. Sa poti privi la cineva si sa-ti dai seama ca e facut aseara e misto! Nu? smug
Cum am mai spus invata sa fi mai atenta in jurul tau, sa analizezi mai bine momentele, persoanele... acum nu zic sa devi Sherlock Holmes in varianta feminina big grin ci doar sa revi cu picioarele mai aproape de sol sau sa te "vindeci" cum ziceai tu, desi repet, nu ai ce vindeca.
Sistemului nervos ii ia cam o luna sa se acomodeze la schimbare, dupa o luna ti se va parea absolut normal sa fi atenta in jurul tau!
Sper ca te-am ajutat happy
Bafta!
Btw: Esti cumva in zodia pesti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NoRestForTheWicked):

Nu, sunt in zodia varsator. :-P
O sa incerc ce ai zis tu, sa vad daca merge. happy

| Giutsa a răspuns:

raised eyebrows. Esti prea adormita si cu capu in nori. Incearca sa nu te mai gandesti la baieti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Giutsa):

laughing Nu ma gandeam la baieti.

| Giutsa a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci nu stiu ce sa iti zic.Asa pateam eu cand ma gandeam la baieti laughing.Don`t worry nu e o ``boala``.O sa-ti treaca laughing:*