Din punctul meu de vedere, nu ar trebui sa ii spui nimic, ignor-o si tu, pentru ca asa cum te macina pe tine ignoranta ei, asa o va macina si pe ea cand te va cauta. Nu ai altceva mai bun de facut decat sa iti bati capul cu asa ceva? Uite, ea are. Prietenie o sa legi atunci cand iti injuri prietena/prietenul, va certati, va dati palme si apoi sunteti cei mai buni prieteni, nu sa va barfiti si sa fiti invidiosi. Tu degeata esti atenta la lucrurile astea, ca te ignora, ca x sau ca y, ca ea nu observa lucrurile astea pentru ca nu ii pasa. Ai grija ce "prieteni" iti faci, mata blanda zgarie rau! :*
Simplu o ignori, nu trebuie sa-i zici ca nu mai vreti sa fiti prietene pentru ca e de la sine inteles ca ea oricum nu mai vrea sa fie prietena ta cea mai buna. N-o mai cauti, nu-i mai dai mesaje, n-o mai intrebi daca vrea sa iasa cu tine. Va puteti saluta cand va vedeti ca asa ii frumos, dar nimic mai mult.
Pai ti-a fost amica atata timp, nu stiu ce s-a intamplat, dar nu mai e ca la inceput.
Vorbeste cu ea, poate nici nu e vorba de tine, poate are anumite probleme si se poarta asa cu toti ( Bea si fumeaza, bautura, in special e un viciu al oamenilor nefericiti, care au diverse probleme).
Vorbeste cu ea, cu calm si intelegere.
Bautura o are de cand o stiu eu. doar sa se dea "smechera" si sa stea cu prietenii ei. Am vorbit despre asta cu ea dar e in zadar.
Pur si simplu zilele astea o sa stau de vorba cu ea (sa prind curaj sa ii zic tot ce ma deranjeaza )
Si sper sa inteleaga ca asta am ales. Fara sa faca urat sau sa imi poarte pica sau ceva.