Nu stiu daca ma crezi si poate o sa spui ca vb de dragul de a vorbi...eu una cred in DUmnezeu cu toata fiinta mea si nu mi-a fost niciodata rusine sa recunosc!
foarte frumoasa si interesanta postarea ta.multumesc din inima... o noapte linistita si toti ingerasii sa te alinte!
Eu_am_o_mare_enigma, tocmai ai facut un pacat de moarte! Din pacate, daca nu te vei treziiiiiiiiiii, iti vei deslusi enigmele in IAD.
S-a NASCUT om dintr-o Preacurata si Minunata femeie, Fecioara Maria, pentru a ne mantui pe noi, inclusiv pe tine si tu te comporti... Dumnezeu sa te ierte! Eu nu voi inceta sa-mi public mesajele; daca mi se va sterge contul, imi voi face altul si te voi "bantui" pana la adanci batraneti pana cand vei spune SLAVA DOMNULUI! Noapte buna...
Stimate domn terapeut, din pacate tu-i strici, iar eu trebuie sa le explic de ce in viata reusesc prin ei insisi, ca nu ii ajuta niciun spirit, duh, sau alta tampenie de poveste, nicio fantoma. Probabil tu i-ai explica unui somer ca asa a vrut dumnezeu sa se intample lucrurile, in loc sa-l fi educat, dinainte, ca faptele, gandurile lui au o influenta definitorie asupra vietii lui. Terapeut? Cand ma gandesc cum ajuta versetele alea, literatura aia (nici macar originala) oamenii, ma infior, ma cutremur si mi-e mila de saracii Edison sau Newton. De ce s-or fi hotarat sa scoata lumea asta din ignoranta, inconstienta si sclavia generata de acest personaj mitologic pe hume dumnezeu? Tovarase terapeut (apropo, Che a facut mult mai multe pentru oameni decat mister dumnezeu crestin), de ce folosesti internetul (scula a diavolului), banul (same thing), telefonul, masina (iti place sa strici natura lasata de zeul tau?), casa? De ce nu te duci sa propovaduiesti in pustie? Ca se pare ca acolo ar trebui sa fii, daca aplici ceea ce scrii. Sa ma insel eu, oare? Hmmmm, de obicei nu emit enunturi daca nu am argumente serioase. Ori al tau e unul singur si mai e si imaginar, sau imaginat? Destept ala care l-a imaginat, alaturi de ban tine lumea in sclavie, numai ca asta e cea mai nenorocita dintre toate, sclavia mentala. Nasol moment, misto coliva. Somn usor puiut si sa visezi bine in continuare. Te rog mult, nu-i mai "terapeutiza" pe altii, ca imi ingreunezi munca. Succesuri!
Nimic nu se poate fara Dumnezeu. Dumnezeu ne. a creat, Dumnezeu a creat totul. dar, marea tristete este ca noi oamenii devenim tot mai rai si iubitori de sine. Ce este de strigat la cer e ca multi stim care ne este rostul pe acest pamant dar in loc sa alegem calea ingusta care duce la Dumnezeu noi alegem calea pierzarii...Rugaciunea e chiar un lucru minunat. Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti!