| Gregory a întrebat:

Nimic fara Dumnezeu! Cati sunt cei care Il iubesc?
Va rog frumos sa cititi urmatoarele pana la capat:
"Doamne, cand l-am primit m-am gandit...
N-am timp pentru asa ceva... si in plus nu e potrivit la serviciu.
Apoi am realizat ca exact felul asta de a gandi..., tocmai asta e cauza atator probleme azi in lume.
Incercam sa-l tinem pe Dumnezeu in biserica duminica dimineata...
Si poate duminica seara...
Si, poate, la vreun eveniment in mijlocul saptamanii.
Si ne place sa-L avem in preajma la boala...
Si, bineinteles la inmormantari.
Cu toate acestea nu ne facem timp pentru El la serviciu, sau la joaca...
Pentru ca... partea asta a vietii credem... ca o putem, ca trebuie, sa o rezolvam singuri.
Doamne, iarta-ma daca vreodata mai cred ca exista...
un timp si un loc anume unde...
EL nu e pe primul loc in viata mea!
Ar trebui sa gasim totdeauna timp sa ne amintim cate a facut El pentru noi.
Daca nu te rusinezi sa faci urmatoarele, urmeaza directiile:
Iisus a spus: 'Daca te rusinezi de mine, si eu ma voi rusina de tine in fata Tatalui.'
Te rusinezi de Domnul?
Nu, Il iubesc pe Domnul!
El este izvorul vietii si Mantuitorul nostru.
El ma tine in fiecare zi. Fara El voi fi nimic, nu voi reusi nimic. Fara El sunt nimic. Insa, fiind cu Hristos, El ma intareste. ( Fil. 4:13)
Un test simplu...
Daca il iubesti pe Domnul... si nu ti-e rusine de minunatiile pe care le-a infaptuit pentru tine, raspunde din inima si cu respect acestui mesaj!

Poem

Am ingenunchiat rugandu-ma, dar nu prea mult, caci multe altele aveam de facut.
Ma grabeam la serviciu, chitantele erau gramada.
Asa ca am ingenunchiat si am spus grabit o rugaciune,
M-am ridicat apoi repede sa plec...
Datoria mea de crestin era implinita, sufletul meu se putea linisti.
Toata ziulica n-am gasit timp sa spun o vorba buna, sa vorbesc cu prietenii despre Iisus.
Oricum, ma temeam ca mi-ar rade in fata.
N-am timp, n-am timp, prea multe de facut...
Ma plangeam intruna...
Chiar n-aveam timp pentru un suflet la nevoie?
Poate nici timp sa mor?
M-am apropiat de Domnul, i-am stat in fata cu ochi mariti:
Tinea in maini o carte,
Cartea vietii!
Dumnezeu s-a uitat in carte: ' Numele tau nu-i de gasit. Aveam de gand sa-l trec in carte, dar timpul mi-a lipsit.'
Hmmm, dar tu? Ai timp sa trimiti acest mesaj?
Nu te opri, mergi pana la capat!
Usor/greu
De ce ne e mai greu sa spunem adevarul, si atat de usor o minciuna?
De ce ne ia somnul in biserica, dar ne trezim imediat ce predica e gata?
De ce ne vine atat de greu sa vorbim despre Dumnezeu, dar atat de usor cand e vorba de lucruri frivole?
De ce gasim plictisitoare o cartulie religioasa, dar ne uitam cu interes intr-o revista la moda?
Cum de ne e atat de usor sa stergem un mesaj religios, dar trimitem tot felul de prostioare?
De ce bisericile devin tot mai mici, in timp ce barurile si cluburile de dans sunt neincapatoare?
Te dai batut? Mai gandeste-te!
Nu uita, Dumnezeu ne priveste.
Roata rugaciunii -
Haideti sa vedem daca diavolul poate opri ofensiva!
Rugaciunea e un lucru minunat...
Nu costa nimic, dar rasplata e minunata!
Binecuvantarea lui Dumnezeu sa fie cu noi, cu toti!
Binecuvantarea Domnului sa cada asupra ta! Sper ca toti sa fiti binecuvantati, asa cum sunt eu, in urma acestui pachet informativ!"

D. M.

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

Nu stiu daca ma crezi si poate o sa spui ca vb de dragul de a vorbi...eu una cred in DUmnezeu cu toata fiinta mea si nu mi-a fost niciodata rusine sa recunosc!
foarte frumoasa si interesanta postarea ta.multumesc din inima... o noapte linistita si toti ingerasii sa te alinte!

67 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu_am_o_mare_enigma, tocmai ai facut un pacat de moarte! Din pacate, daca nu te vei treziiiiiiiiiii, iti vei deslusi enigmele in IAD.
S-a NASCUT om dintr-o Preacurata si Minunata femeie, Fecioara Maria, pentru a ne mantui pe noi, inclusiv pe tine si tu te comporti... Dumnezeu sa te ierte! Eu nu voi inceta sa-mi public mesajele; daca mi se va sterge contul, imi voi face altul si te voi "bantui" pana la adanci batraneti pana cand vei spune SLAVA DOMNULUI! Noapte buna...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stimate domn terapeut, din pacate tu-i strici, iar eu trebuie sa le explic de ce in viata reusesc prin ei insisi, ca nu ii ajuta niciun spirit, duh, sau alta tampenie de poveste, nicio fantoma. Probabil tu i-ai explica unui somer ca asa a vrut dumnezeu sa se intample lucrurile, in loc sa-l fi educat, dinainte, ca faptele, gandurile lui au o influenta definitorie asupra vietii lui. Terapeut? Cand ma gandesc cum ajuta versetele alea, literatura aia (nici macar originala) oamenii, ma infior, ma cutremur si mi-e mila de saracii Edison sau Newton. De ce s-or fi hotarat sa scoata lumea asta din ignoranta, inconstienta si sclavia generata de acest personaj mitologic pe hume dumnezeu? Tovarase terapeut (apropo, Che a facut mult mai multe pentru oameni decat mister dumnezeu crestin), de ce folosesti internetul (scula a diavolului), banul (same thing), telefonul, masina (iti place sa strici natura lasata de zeul tau?), casa? De ce nu te duci sa propovaduiesti in pustie? Ca se pare ca acolo ar trebui sa fii, daca aplici ceea ce scrii. Sa ma insel eu, oare? Hmmmm, de obicei nu emit enunturi daca nu am argumente serioase. Ori al tau e unul singur si mai e si imaginar, sau imaginat? Destept ala care l-a imaginat, alaturi de ban tine lumea in sclavie, numai ca asta e cea mai nenorocita dintre toate, sclavia mentala. Nasol moment, misto coliva. Somn usor puiut si sa visezi bine in continuare. Te rog mult, nu-i mai "terapeutiza" pe altii, ca imi ingreunezi munca. Succesuri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma numesc mihai si cred ca mamregasit in povestia ta foarte mult, mie RUSINE si defoarte multe ori am MINTIT mi-e rusine parinti mei sunt pocaiti ieu nu inca dar il caut pe DUMNEZEU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte frumos despre Dumnezeu. Mihai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte frumos si foarte adevarat mesajul tau...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari pentru. acest mesaj pe care il transmiti, cuvinte frumoase care mi-au ajuns la inima si ma fac sa cred ca mai sunt persoane... putine... care mi-ai au un pic de credinta in suflet-DOAMNE AJUTA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic nu se poate fara Dumnezeu. Dumnezeu ne. a creat, Dumnezeu a creat totul. dar, marea tristete este ca noi oamenii devenim tot mai rai si iubitori de sine. Ce este de strigat la cer e ca multi stim care ne este rostul pe acest pamant dar in loc sa alegem calea ingusta care duce la Dumnezeu noi alegem calea pierzarii...Rugaciunea e chiar un lucru minunat. Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Excelent articol!