| NumePrivat541 a întrebat:

Nu am mai avut niciodată o relație serioasă, dar am pe cineva care acum vrea dupa atata timp de prietenie frumoasa sa avem in sfarsit ceva serios. Puteam sa avem demult dar nu a simțit să aibă, cel mai probabil motiv pentru ca pana acum a suferit si nu a fost pregătit.  Bineinteles ca eu il iubeam oricum, chiar simt in inima mea asta. Am multe motive pentru care sa il apreciez, m-a schimbat in bine. Cum as putea si prin gesturi sa il câștig sa se lămurească mult mai mult sa imi simte dragostea fata de el? Nu e suficient doar de pe buze sa ii fi spus.

4 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Nu poți decât să fi tu însăți.
Pentru că el dacă te va iubi, te va iubi pentru ceea ce ești.
Nu pentru ceea ce vrei tu să-i arăți sau cum vrei tu să-l lămurești mai mult.
Străduințele astea sunt trecătoare. Și dispar după perioada de "acomodare", și atunci când apare obișnuința, redevi cel/cea care ești.
Și îi lași celui de lângă tine senzația că "nimic nu mai e ca la început". Care, de fapt, e chiar adevărul.
Concluzia : Să te străduiești să fi mai bun decât ești, nu e deloc în favoarea ta, dacă n-ai CERTITUDINEA că o vei face pentru totdeauna.

| NumePrivat541 explică (pentru Hammurabi):

Da dar mă refer la acele gesturi și atenții pe moment cand ne vedem, vreau idei. Ma emoționez foarte repede si ma pierd cu firea.

| mgtow a răspuns:

Comunicarea e baza

| Hammurabi a răspuns (pentru NumePrivat541):

Fă exact ce simți și ce-ți vine pe moment.
E cel mai frumos și cel mai corect și pentru tine și pentru el.
De ce te-ai simți mai bine să-i servești ideile altora de aici de pe site? N-ai simți că-ți "murdărești" propria iubire pentru el?