| alfons2390 a întrebat:

Nu credeti ca am ajuns sa ne intereseze prea mult de "curtea vecinului" sau asa a fost omenirea dintotdeauna? Parca vad din ce in ce mai multi oameni ca sunt mai interesati de alti oameni decat de ei insisi. Oare asta nu atrage dupa sine o gramada de probleme?

4 răspunsuri:
| Invictusman2025 a răspuns:

Numai românii sunt așa de curioși și bârfitori, sa nu zic aroganți, dezbinați etc. Un război ne-ar mai trezi la realitate, prea răi am am ajuns și nesimțiți. Pe front la multi o sa le piara șmecheria și smardoi-ala! Mai ne dăm și creștini adevărați când de fapt suntem cei mai răi oameni!

| Kufu95 a răspuns (pentru Invictusman2025):

Lucrurile astea se petrec și în alte state, nu doar la noi.

| Kufu95 a răspuns:

Normal că atrage, noi trebuie să vedem și lucrurile bune în oameni, nu doar partea nasoală, mai ales când cineva are mai mult.

| alfons2390 explică (pentru Kufu95):

Total de acord, insa ar trebui sa se limiteze la un cadru restrans de oameni care au o anumita valoare. Eu observ ca multi dintre cei ce practica asta tind sa generalizeze foarte mult si ajung sa-i sufoce si pe alti oameni din jurul lor. Cu alte cuvinte parca ajung sa idolatrizeze pe altii iar pe ei insisi sa se neglijeze. Mie mi se pare extrem de enervant.