| sunteuwreslting44 a întrebat:

Nu demult am dat de o psiholoaga care in loc sa ma trimita la psihiatrie (si eram si eu sanatos la cap in prezent) a ales ca "vai nu e nimic" si am multi nervi pe ea,daca e psiholoaga are bani, nu sunt eu cu lovitul,dar gen amenintari terifiante oare ce as putea sa patesc? unde sa citesc despre asta? ma indoiesc grav ca scrie pe undeva daca ii trimiti poze cu chestii creppy ce patesti,pentru o amenda as risca in viitor,dar intrebarea e are bani,are relatii (posibil), sotul s-ar puteaa sa fie politist.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Că nu ești sănătos dacă ameninți.

| dullcat a răspuns:

Eu nu prea inteleg ce doresti. Vrei sa ameninti omul si sa-l hartuiesti pentru ce anume? Femeia a studiat si a muncit ca sa ajunga in acea pozitie, nu pune nimeni diagnostic asa in functie de ala bala portocala.Multi oameni s-ar bucura sa afle ca nu vor ajunge la psihiatrie.Tu spui ca erai sanatos dar trebuia sa te trimita acolo? Make it make sense.

| SpoiledBrat a răspuns:

Nu exista cuvântul psiholoaga ce naiba

| sunteuwreslting44 explică (pentru dullcat):

Pai aia e ca nu eram sanatos si ca trebuia sa ma trimita la psihiatru, era responsabilitatea ei sa ma trimita, daca ma trimitea acum era bine

| LordCristobal a răspuns:

Daca ii trimit chestii creepy s-ar putea sa fii saltat de politie.Nu te duci la mititca din prima dar o sa ai dosar penal si o interdectie sa nu te aproprii de ea.
Si nu ar trebui sa iti doresti sa mergi la psihiatru, tu ai niste frustrari pe care le poti rezolva foarte usor.

| Nirvanaaa a răspuns:

Acum ce ai cu femeia? De ce trebuia sa te trimita ea? Unii psihologi doar asculta pacientul și încearcă sa ii dea sfaturi din sfera lor de competenta fiindcă vor sa rezolve situația prin terapie in speranța ca nu e nevoie de tratament medicamentos.
Uite dacă simțeai tu nevoia sa mergi, de ce nu te-ai dus la un consult din proprie inițiativa? Nu mai da vina pe altii și mergi la medic dacă simți nevoia.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Amenințările sunt o infracțiune.

| sunteuwreslting44 explică (pentru LordCristobal):

Dosar penal daca nu o lovesti? doar pentru amenintari creppy?

| LordCristobal a răspuns (pentru sunteuwreslting44):

Da boss, astea intra la hartuire.

| Catrice a răspuns:

Țeapă. Psihiatrul te trimite la psiholog nu invershee hee