Faci şcoala ca sa muncesti, muncesti ca sa faci bani. Din păcate asta e lumea pe care am creat-o, fara bani nu ai nimic. Dar pana la urma, bogat sau sărac, tot la fel murim.
Nu e timp pierdut. Fără muncă și oameni care să muncească societatea nu ar funcționa, e complet normal.
Nu chiar. Ceea ce spui tu se aplică doar acelora care ar dori să le pice bani din cer fără ca ei să depună un efort prea mare. Ori oameni care prestează o muncă fizică sau prea obositoare.
Gândește-te și la acei oameni care nu fac decât să frece un fund pe scaun toată ziua pe Facebook și iau bani cu nemiluita.
Cel mai mare timp pe care-l pierzi este dormind. Dormi 1/3 din toată viața. Mai trist e să dormi și în restul timpului, neavând ce face și plângând și după o bucată de pâine doar pentru că school sucks, work sucks. Ei bine, poți să faci și astfel încât să suckuie mai puțin! Ai și beneficii mai mari decât dacă n-ai avea școală sau loc de muncă. Nu toți sunt buni să cânte la nunți sau mai știu eu ce alte nebunii.
Dar nu e irosit...adica, nu te-ai plictisi fara scoala/munca?
Pana la urma cred ca cel mai mult timp il irosim dormind.
http://www.studentie.ro/......6-a-194929
Ba da e timp pierdut. Poti sa faci o gramada de lucruri interesante si frumoase in loc sa te duci zi de zi la munca sa stai 8-12 ore.
Daca ne gandim la viata noastra, in loc sa ne bucuram cu familia sau de viata in general muncim, pierdem timpul aiurea si el nu se mai intoarce inapoi niciodata.S-a facut un sondaj(asta scria intr-o carte) despre ce regreta oamenii cel mai mult si majoritatea au zis faptul ca au muncit foarte mult in loc sa petreaca timpul cu familia...
Ok, toți polițiștii, vânzătorii, inginerii, programatorii și fermierii să stea cu familia, după să vedem ce viață vei avea. Cum am spus fără muncă societatea nu funcționează și fără muncitori degeaba vrei să stai acasă căci ai trăi într-o anarhie și într-o lume cu susul în jos.
Tinand cont ca e mai important sa stai cu familia decat sa muncesti e cam timp pierdut orice ai zice..raportat la viata unui om si prioritatile lui..desigur ca prioritatea principala nu e munca pentru nimeni, omul e doar obligat sa munceasca ca sa supravietuiasca dar nimanui nu ii place si nu ii convine sa munceasca atata timp cand poti sa stai cu familia sau sa te distrezi, joci, bucura de viata.Pana la urma ne gandim ca trebuie sa ne bucuram de viata...asta e scopul principal...si cum te bucuri de viata daca muncesti 8-12 ore pe zi si cand vii acasa abia mai ai timp sa stai cu familia, sa mananci etc pentru ca trebuie sa te culci..fiindca maine e iar o zi de timp pierdut..si asa bucuria vietii dispare
Și de unde ai jocuri, distracție fără muncă căci pe acelea le ai tot de pe urma muncii depuse de anumite persoane? Eu nu am spus că trebuie să îți convină neapărat să muncești, am spus că e o prioritate.
Daca te duci la munca din placere, nu cred ca pierdere de timp!
Ai la dispozitie 12 ani (anii de scoala) plus cei de facultate sa te formrzi ca OM, sa-ti alegi jobul dorit, unde sa te mergi din placere.Nu ca mergi din obligatie ca primesti nenorocitul ala de salariu, ca ai cu ce-ti intretine familia!
Esti prea tanar sa gandesti asa, nu crezi?
Poate vei avea norocul sa te afli printre tinerii care se vor realiza in viata si se va duce la munca din placere!