Parera mea ignoram natura umana si avem prea mari asteptari de la alti si uite asa se nasc complexe, frustrari etc
citeste o carte
http://ray26tm.blogspot.ro/2016/06/motivatie-si-personalitate-abraham.html
Tu esti nebun ma, nu eu! Ce ma bagi pe mine in aceeasi oala cu tine?
Nu m-ai inteles, eu nu te puneam pe tine aici, eu ma refeream la cei care ajung sa intre in spatiul destinat nebunilor! Sau e vreo momeala de-a ta?
Ah, ai picat si tu de data asta! Sunt foarte fericita in momentul de fata si cautam doar un motiv sa ma iau de tine! don't take it personally!
Cat am putut rade ))
La ce?
"Tu esti nebun ma, nu eu! Ce ma bagi pe mine in aceeasi oala cu tine?" )
E o diferenta in a musca momeala si in ceea ce ai crezut tu ca vrei sa faci! Daca ne raportam strict la scorul momelii, sunt in avantaj cu 10 in sus, bwuahahah!
Iesi, ca nu te mai suport!
Putina caterinca nu strica, nu?
"Putina"? ))
Am ras 10 minute incontinuu.
Ma bucur. Rasul face bine! Auzi la el ''sansa unica''.
Voia sa zica "profita de sansa asta". )
Stiam ce voia sa zica! Doar ca ma simt al naibii de bine si am zis sa ma iau putin de tipul asta care crede ca le stie pe toate!
Ajunge cu trolling-ul!
Ce sa zici si tu acum!
Stiu cum te simti.
Si cum se simte el acum
Nu ma intereseaza cum se simte dumnealui acum! faza e ca mi-a ajuns la cate raspunsuri mi-a dat in gluma si mereu cauta sa se contrazica cu mine. gata!
Cred ca m-ar lua la palme acum, daca ar fi langa mine.
''nu stie ea d-astea''? serios? bine, de acum incolo daca eu nu stiu ''d-astea'', nu voi mai deschide niciun subiect de discutie cu el. E mai bine asa!
Bucura-te ca nu e!
Te-am complexat total!
Nu te supara. Poate nu a vrut sa sune asa.
Lasa! Ma bucur ca mi-am dat seama ce fel de persoana e. Eu am incercat sa fac o gluma si uite unde s-a ajuns! Am vrut sa se simta si el, cum ma simt eu zilnic, datorita lui!
Si de complexat, nu m-a complexat cu nimic! Gandeste foarte departe, cateodata!
Crede ca femeile sunt fiinte de neinteles.Si incearca sa gandeasca ca noi.
Nimic nu mai este sanatos sau "normal" in lumea aceasta.
Acum trebuie sa fii suficient de nebun, incat sa nu-ti pese de ceilalti, sa nu le faci jocul, sa te gandesti la binele tau, "Sa fii ce vrei tu sa fii, nu ce vor altii
Sa faci ce vrei tu sa faci, nu ce fac altii
Sa gandesti cum gandesti tu, nu cum o fac altii"
Salut!
Nu, e o tampenie. Poti sa te adaptezi si in jungla, asta te face salbatic?
O seara frumoasa!
Da' poţi să te adaptezi perfect şi printre deţinători de sclavi, torţionari, pedofili, sadici, criminali, zoofili... ( = o societate bolnavă), devenind unul dintre ei. Asta cred că totuşi spune ceva şi despre tine.
Societatea noastra,nu e bolnava?
Ne-am obisnuit (adaptat), dar asta nu inseamna ca facem ce fac altii, si gandim ca majoritatea.
Da, spune si despre noi ceva mediul in care ne adaptam, dar putem sa ne adaptam intr-un mod diferit.Sa te adaptezi, nu inseamna sa devii ca restul, ci sa stii sa gasesti o metoda in care sa poti sta printre ei, si sa nu devii ca ei.Se poate.
Eu văd aceste lucruri în felul următor: a te adapta perfect într-un grup de oameni înseamnă, printre altele, a accepta cam tot ceea ce fac acei oameni, înseamnă a nu te revolta şi deci de a-i susţine, măcar indirect, prin necontrazicere, dacă nu neapărat a deveni exact ca ei. Când te răscoli, nu te supui, deja devii incomod, outsider şi deci nu te poţi considera un foarte bine adaptat la societatea respectivă.
Daca in grupul ala de oameni,toti sunt prosti,eu sunt gen "n-am ce sa le cer,n-am cu cine",si ei sunt din aia care,daca le zici ceva bun,te urasc,si te taie ca in wrong turn. Eu, zic ca ei, si imi pastrez mentalitatea,ca asa e mediul, si m-am adaptat cum am putut mai bine.
Am zis, te adaptezi adica te obisnuiesti. Poti sa evoluezi, dupa ce te adaptezi.
Iti inteleg si punctul tau de vedere, NoName, NoProblem.
Genul acesta de compromis mi se pare prea aproape de graniţa cu laşitate, ipocrizie, trădarea propriilor principii, "prostituţie"... Decât aşa o adaptare (deşi tot nu aş numi-o "bună"), mai bine deloc.
Că tot vorbeam de societăţi bolnave...
"THE MASS SHOOTING IN ORLANDO SHOWS US LEO TOLSTOY WAS RIGHT...we will continue to have battlefields, if we continue to slaughter animals. this war we have against each other, of different faiths and species, harms us all. this bloody scene with 50 wild animals shot dead by police, with assault rifles happened a few years ago, because of a multi millionaire in Ohio, that bought them for his "wild game reserve". the link is below. what we do to the animals, we will do to each other, unless we start living and thinking vegan, and truly live all lives matter. REVERENCE FOR SENTIENT LIFE OF ALL SPECIES WILL CIVILIZE US ALL. Animal Freedom Fighter"
http://www.facebook.com/......573579239/
"because of a multi millionaire in Ohio" - asta redus mintal.Cred ca rautatea merge mana in mana cu prostia de cele mai multe ori.Macar bine ca mai exista campanii care lupta impotriva celor de genul, dar nu stiu de ce am impresia ca, totul o sa mearga din ce in ce mai rau. :s
Problema e că demenţii de genul sunt doar vârful de aisberg. Ceea ce face societatea noastră zilnic miliardelor de animale este peste orice limită imaginabilă de sadism şi nebunie. Provoacă o suferinţă oribilă în masă, zilnică şi nenecesară, şi nu pare a conştientiza unde e problema.
În mod normal nu ar fi, dar aruncă o privire la societatea în care trăim.Suntem constrânși de anumite reguli pentru că doar în acest mod ne putem adapta, deși un om rațional pune sub semnul întrebării lucrurile care i se petrec. Există și o altă parte a ipotezei tale.Toți oamenii care au un mod de gândire diferit, propun schimbări și ieșirea societății din zona de comfort sunt văzuți ca intruși, străini, uneori și nebuni. Oamenii se tem de schimbare, refuză să accepte alte lucruri decât știu ei deoarece acest lucru le zdrobește convingerile. În acest mod, mulți oameni acceptă să închidă ochii în fața unor adevăruri și preferă să se supună majorității din teamă și presiune socială. Aceasta e totuși, doar părerea mea. Poate părea exagerată, nu neg asta.