))) fă ce crezi, poate ți se părea ție că îți vorbesc de sus din cauza anxietății, dar totuși ai grijă
N-are nimic de-a face și ai interpretat prost.,, What goes around comes around".
A aranjat destinul cum a aranjat el lucrurile și s-a inversat rolurile. Acele fete (familiile lor cu afaceri etc) au ajuns la sapă de lemn, tăticu' a murit de supradoză, mamele lor sunt pe la produs prin Franța.
Eu vreau doar metode să scap de ele, m-am mutat la duplex în Primăverii, puii mei știe cum, dar au aflat unde stau, le văd pe cameră când sună la poartă în față. Ordin de restricție, maybe?
Time to be a dick myself. Și nu, te asigur că vorbesc cu oricine, cu oricine are/a avut de-a lungul vieții abilitatea să-și lase loc de bună ziua.
Ele stiu statutul tau?
Nu conteaza ca in clasa aveai fete asa si asa, nu toate sunt la fel, poate unele te plac chiar.
Statutul tau nu e unul de bogatas ca sa iesi in evidenta, esti un om ca oricare de rand cu job de rand.
Pai nu se gudura la prietenu meu care e IT-ist cu 3500 Euro net lunar, si se gudura la tine pe faza cu postul? Ma refer pe motivul job si bani.
Poate chiar te place, pentru ca prietenu meu nu prea atrage, deci daca nu atrageai, nici la tine nu veneau, m ai ales ca n-ai jobul si banii prietenului meu.
Ala are casa lui, masina lui de 20000 euro, are tot, si sta pe dinafara.
Discuta si tu cu ele si vezi ce zic! Nu respinge din start. Mai ales daca vrei gagica.
Si daca e, o distractie cu ele nu strica.
Doar sa te protejezi sa nu ramana gravide.
AnaMaariaa1996 întreabă:
Nastasia întreabă:
PunK4L1f3 întreabă: