De data aceasta ii dau dreptate lui bunelutu,oamenii in ziua de azi fac orice ca sa intre intr-un colectiv si se adapteaza la acel colectiv,nu mai conteaza ce crede el spre exemplu despre fumat conteaza ce crede grupul, asa ajungem mai mult sa ne distrugem decat sa ne facem bine.
App:As putea sa te contrazic, intr-adevar trebuie sa ai ceva in comun cu prietenii pe care ti-i alegi, dar asta nu inseamna ca ala care fumeaza ii un prost, niciodata nu veiavea un prieten care sa aveti tot in comun si sa-ti spuna da la orice chiar daca gresesti(aia tot falsitate se numeste sa nu mai spun ca n-are o anumita parere...)
Ciao :-D
Prietenas, nu te uita in jur, uita-te in tine. Ti-am citit cateva raspunsuri pe unde am raspuns si eu si ma gandeam daca ai prieteni, prietena clar nu ai, tocmai am primit raspunsul. Oamenii dau vina pe societate, dar societatea e formata din oameni.
Frate. da e societatea de vina, de asta multi se apucade fumat pentru a intra in grup.Nu dispera cauat prieteni in continuare care sunt pe plac si vei gasi poate si jumatatea potrivita, daca nu cauta-i online pe TPU facebook.
Nicoleta6 întreabă: