| mgtow a întrebat:

Nu inteleg ce se intampla dar m-am saturat sa tot bag lumea in seama si ea ma ignora, la munca e munca pentru ca ascult un motor cum suna cand conduc dar la varsta pe care o am ma port bine sant ecologic ca nu fumez si nu beau si incercand sa socializez fiecare zice da bine un ras acolo dar pe mine nimeni nu ma intreaba nimic sau o fi vina societatii ca nu vrea sa se imbine cu cineva intreg la cap psihic si fizic? Aia da multi fumeaza si fac chefuri ca nebunii dar eu nu suport asa ceva nici fumator pasiv nu sant sa trag tigara in mine prin aer, macar daca as putea cunoaste pe cineva ca mine asa dar de unde?

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

De data aceasta ii dau dreptate lui bunelutu,oamenii in ziua de azi fac orice ca sa intre intr-un colectiv si se adapteaza la acel colectiv,nu mai conteaza ce crede el spre exemplu despre fumat conteaza ce crede grupul, asa ajungem mai mult sa ne distrugem decat sa ne facem bine.
App:As putea sa te contrazic, intr-adevar trebuie sa ai ceva in comun cu prietenii pe care ti-i alegi, dar asta nu inseamna ca ala care fumeaza ii un prost, niciodata nu veiavea un prieten care sa aveti tot in comun si sa-ti spuna da la orice chiar daca gresesti(aia tot falsitate se numeste sa nu mai spun ca n-are o anumita parere...)
Ciao :-D

4 răspunsuri:
| bunelutu a răspuns:

Frate. da e societatea de vina, de asta multi se apucade fumat pentru a intra in grup.Nu dispera cauat prieteni in continuare care sunt pe plac si vei gasi poate si jumatatea potrivita, daca nu cauta-i online pe TPU facebook.

| Mădă0611 a răspuns:

Prietenas, nu te uita in jur, uita-te in tine. Ti-am citit cateva raspunsuri pe unde am raspuns si eu si ma gandeam daca ai prieteni, prietena clar nu ai, tocmai am primit raspunsul. Oamenii dau vina pe societate, dar societatea e formata din oameni.

| mgtow explică (pentru Mădă0611):

Inseamna ca anormalitatea e mai buna decat o chestie care e sanatoasa, daca mancam prost si consumam chimicale trebuie sa fim prosti cam asa ar veni treaba.

| Mădă0611 a răspuns (pentru mgtow):

Era vorba de comportament, de gandire, de respect.