anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu ma mai scoate din plictiseala nici macar tpu-ul.Ma duuucc in padure ...veniti?

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Oke :) ....aduc chitara
http://www.youtube.com/watch?v=x85KdEa6fug

10 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Buna!, heheheee conform ziselor tale "... din plictiseala nici macar TPU-ul.Ma duuucc in padure ...veniti?", drum bun si cale de intoarcere, iar cine iti iese primul in cale dintre fem. si masc. sa te si felicite! hihiiii... ps. : ti-as propune sa te apuci a face sport -e cel ce te poate ajuta sa combati stresul si depresia -ajutandu-ti si actionand la sistemul imunitar "al plictiselii" si asupra creierului! hahahahaa! Ok, numai bine si noroc!

| anad a răspuns:

Da, si facem un foc de tabara urias, (e cam frig afara) si ne canta la chitara eluveitie, si jucam hora in jurul focului...

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@harciog cati ani ai? big grin si ce riscuri prezinti? big grin ...ca sa stiu daca vin sau nu tongue

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Eeee vad ca se pune de "chindie" dejahee hee eu aduc gratarelu, mici si berea tongue... voi mancatii si eu stau cu @harciog sa-i treaca plictiseala big grin laughing

| thehope a răspuns:

Daaaa sad ...eu m-as duce unde vad cu ochii(dar nu de plictiseala)...insa nu stiu pe unde o sa ajung worried, sau daca locul unde oi ajunge va fi mai bun ca asta de acum...asa ca mai bine mai raman un pic pe TPU...

| Aurelia a răspuns:

Harciogul in padurerolling on the floor perfecta alegere ai facut, dar eu nu te pot insoti, caci e tarziu si vine bau-baulaughing Nu de alta, dar mersi ca mi-ai ridicat moralulbig grin

| Orannginna a răspuns:

Peste munti si...prin padure
Mergem la bunica sa ne vadaaa...
Calul stie drumul... laughing

Noi venim, tu ne iei? tongue

| Jupiter a răspuns:

Nu

| d33a a răspuns:

Daca nu era vremea asa...hee heebig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce? Vezi sa nu te intalnesti cu Cioaca ca poate sfarsesti ca Elodia! laughing