| Eroare404 a întrebat:

Nu mai exista bun simt la ora actuala.Am fost tratat foarte urat de un asistent medical care mi-a spus că toate care le au ei acolo sunt cumpărate de ei.Nu am voie sa beau nici măcar un pahar de cafea din aparatul lor de cafea fara sa le cer voie. A zis că o să o sune pe șefa mea sa poarte o discuție cu ea. Ăștia sunt niste handicapati.E normal așa ceva?

7 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Alea sunt pentru ei, sânt ale lor cumpărate de ei din munca lor, n-ai cum, nu frumos, nu-i normal săte bagi pe chestiile lor private și personale.

Cum să-ți permiți să iei ceva din cei alor, și tot tu să faci așa...

Eu dacă eram în locul tău, intram în pământ de rușine.

| MistarGoGu a răspuns:

La privat? Unde?

| Eroare404 explică (pentru MistarGoGu):

Da, la privat.

| mODIN a răspuns:

Pe buna dreptate, daca aia era cafeaua celor de la personal, nu vad neaparat de ce ti s-ar cuveni si tie pentru simplul fapt ca esti client acolo, mai ales fara sa ceri voie.

| Eroare404 explică (pentru mODIN):

Nu sunt client, sunt angajat aici, astăzi dimineața am fost repartizat în cabinetul acela. Sunt operator calculator.

| mODIN a răspuns (pentru Eroare404):

Ah... Ok, in cazul asta mi se pare putin exagerata reactia lor. Eu aveam in minte un pacienta care se plimba de capul lui prin birouri si isi pune singur o cana de cafea de la angajati laughing

Totusi, data viitoare adu-ti propria punga de cafea eventual, daca vezi ca restul nu sunt asa de dornici sa imparta.

| 1onur a răspuns (pentru Eroare404):

Trebuia da spui de la început uite asta nu știam.

Nui frumos dacă ei sau comportat cu tine așa.

Întrebări similare