Oameni nu pot obtine nimic fara a sacrifica ceva in schimb. Trebuie sa dai ceva de aceiasi valoare cu ce obtii. Acesta este principiul schimbului echivalent. Prima lege in alchimie.
Nu e chiar asa dar e pe aproape. E diseara la 22:40 pe Animax, e pana vineri parca in jurul orei 22:30 (se modifica)... fan anime?
Mie mi se pare genial anime-ul:X:X:X mai ales cand apar parti cu Trisha, cu Van Hohenhaim, Ed, Al si Winry mari si cu copii langa ei :*:*:*:*:* cel mai mult imi place totusi faza cand ed face ultima transmutare si renunta la puterile de alchimist ca sa-i readuca corpul lui Al! ...sau cand il arata pe ED la 100 de ani vizitat de stranepoti
Tu cred ca vorbesti de FMA Brotherhood, eu m-am uitat la prima serie :p. Aceea difera mult, caci nu urmeaza actiunea din manga-ul FMA cum o face Brotherhood. Acum sunt la cel de al 5-lea episod din Brotherhood, pare destul de interesant.
Da se numeste legea schimbului echivalent : pentru a primi ceva trebuie sa sacrifici ceva de echivalent egal e baza alchimiei