| AlexandraFoo a întrebat:

Nu mai stiti cum era in Fullmetal Alchemist cand incepea la opening sau nu stiu. Incepea cu ceva Pentru a primi ceva trebuie... si se termina cu Aceasta este prima lege in Alchimie. Dau fundina, la primul care raspunde. Am nevoie urgent de fraza asta.

Răspuns Câştigător
| MuadDib a răspuns:

Oameni nu pot obtine nimic fara a sacrifica ceva in schimb. Trebuie sa dai ceva de aceiasi valoare cu ce obtii. Acesta este principiul schimbului echivalent. Prima lege in alchimie.

Nu e chiar asa dar e pe aproape. E diseara la 22:40 pe Animax, e pana vineri parca in jurul orei 22:30 (se modifica)... fan animebatting eyelashes?

4 răspunsuri:
| SoulEater44 a răspuns (pentru MuadDib):

Mie mi se pare genial anime-ul:X:X:X mai ales cand apar parti cu Trisha, cu Van Hohenhaim, Ed, Al si Winry mari si cu copii langa ei :*:*:*:*:* cel mai mult imi place totusi faza cand ed face ultima transmutare si renunta la puterile de alchimist ca sa-i readuca corpul lui Al! ...sau cand il arata pe ED la 100 de ani vizitat de stranepoti laughing

| AlexandraFoo explică (pentru SoulEater44):

Tu cred ca vorbesti de FMA Brotherhood, eu m-am uitat la prima serie :p. Aceea difera mult, caci nu urmeaza actiunea din manga-ul FMA cum o face Brotherhood. Acum sunt la cel de al 5-lea episod din Brotherhood, pare destul de interesant.

| SoulEater44 a răspuns (pentru AlexandraFoo):

Chiar este!winking eu sunt la ep 42 si e fantastic big grin

| Dani97dark a răspuns:

Da se numeste legea schimbului echivalent : pentru a primi ceva trebuie sa sacrifici ceva de echivalent egal e baza alchimiei