Absolut nimic, din variantele de acolo. Iar la variantele cu arte martiale, alea de acolo sint pentru pusti sa se distreze.
P.S. De fapt, cine mi-a mai citit postarile din 2009 pina acum, stie deja care sint variantele mele.
Bună.
Nu ți-am citit postările din 2009 încoace!
Nu este un atribut sau o obligație.
Alege o variantă, totuși.
Alegerea îți aparține, nu vreau să te influențez.
Succes!
Pa, pa.
Daca ai o varianta mai aproape, dar unul din sporturile mele este ciclismul. Ia spune-mi, care varianta se apropie mai mult de ciclism, s-o aleg. Sa fie inotul?
Mersul pe trotineta?
Si eu am facut trei ani balet, dar am bifat un alt sport pe care il practicam in tinerete, adica volei.
Si trotineta unde e? La tine pe balcon, ca in oracol nu e
Majoritatea barbatilor iubesc fotbalul, dar ma astept ca tu sa faci exceptie! Am dreptate?!
Daca ar fi sa aleg intre ciclism si mersul pe linga bicicleta cu siguranta as alege sa practic Halbere
Iti place sau practici acest sport?!
De ce nu? Tu nu ai savura o halba de bere langa 3-4 mititei sau o pastrama de oaie, ce zic eu o halba?
Nu, as savura un pahar de Cola cu gheata si doi mititei, nu prea multi ca tin la silueta!
Mdaaaa? daca nu e suparare imi poti spune inaltimea si greutatea? , de varsta nu intreb deoarece sunt sigur ca ai 25 de ani ( asa zici tu )
Asa zic eu? Nu, asa ma simt eu. Am 1, 70 si 77 de Kilograme.
M-am referit la varsta draga EmaS, in ce priveste greutatea ete foarte mult peste, trebuie sa lupti ca sa dai 10kg jos
Ei fac si eu ce pot, iau pastile de slabit, sunt atenta la alimentatie, dar daca tinem cont si de varsta si de trei nasteri, este acceptabil!
Stiu cati ani ai doar te-am tachinat putin, este foarte bine asa si mai stiu ca ai slabit mult
Mi-ai inseninat ziua! Mersi, mersi.
DaciaRomania întreabă: