Ăsta nu este un motiv ca tu să renunți la micile plăceri sau la momentele de pauză de care ai nevoie. Încearcă să te aduni. Până la urmă, mai este doar o săptămână, la asta trebuie să te gândești. Timpul trece atât de repede pe cât crezi tu că trece. Dacă te uiți la ceas, un minut durează o veșnicie.
Buna.Cine e de fapt necunoscutul acesta? Nu prea inteleg. Daca esti liber sa pleci de acolo de ce nu o faci? Sau e apartamentul tau? Cum adica de maine esti fortat sa stai inca o saptamana? De catre cine? Suna la politie daca esti in pericol.Nu e nevoie sa vorbiti asa codat pe aici, esti anonim.
Propun să îți reiei rutina și să te liniștești. Până la urmă, nu îți poți călca pe propriile principii pentru un astfel de om. De ce nu ai putea face lucrurile pe care le dorești? Încearcă să pleci cât mai mult de acasă și să mai respiri. Nu știu dacă este o obligație să stai cu acest om și nici nu vreau să intru în astfel de detalii, însă trebuie să revii pe linia de plutire. Dar, de ce ar deveni omul în cauză agresiv? Suferă de vreo boală? Are ceva probleme?
Pe langa el mai impart casa cu bunica, si in trecut stiu ca a dat in ea si alte chestii de astea. De aia trebuie sa fiu atent la el nonstop, si de altfel consuma multe substante naspa care il fac sa devina asa
Ai dreptate, proabil ca ar trebui sa ma joc ceva si sa fac cumva sa treaca timpul mai repede. nu prea am stat sa ma gandesc la varianta asta sa nu ma uit la ceas, desi cred ca ar fi trebuit sa fie prima care mi-ar fi venit in minte
Ăsta nu este un motiv ca tu să renunți la micile plăceri sau la momentele de pauză de care ai nevoie. Încearcă să te aduni. Până la urmă, mai este doar o săptămână, la asta trebuie să te gândești. Timpul trece atât de repede pe cât crezi tu că trece. Dacă te uiți la ceas, un minut durează o veșnicie.