| TheMoon15 a întrebat:

Nu pot spune cum am ajuns in situatia asta, e si foarte irelevant, dar au trecut 17 zile de cand stau in aceeasi casa cu cineva ...sa zicem necunoscut. (nu il pot da afara)
Inainte imi facea placere sa ies pe afara, sa ascult muzica, sa beau cafea, dar de cand a venit nu mai simt placere in aproape nimic si mentionez ca nici lucrurile astea nu le mai pot face. Azi am realizat ca au trecut 5 zile de cand nu am fost nici macar la toaleta, pentru ca in mod constant trebuie sa ma asigur ca nu va deveni agresiv si de altfel simpla lui prezenta mi-a intunecat mult mintea. E extrem de toxic si...e ingrozitor. E ca si cum as trece peste moartea unei persoana, e exact acelasi sentiment pentru mine. Am avut 3-4 certuri pana acum si pe langa asta trebuie sa il monitorizez 24 din 7 ca sa nu faca nimic rau, am stat in casa cu saptamanile si e groaznic.
De maine voi fi fortat sa stau in casa cu el pentru inca o saptamana. O saptamana in casa cu o persoana pentru care nu simt nimic. Cum pot sa atenuez cumva durerea asta si sa fac sa treaca mai repede? Cum ii pot spune mintii ca e doar temporar? Va rog...am ajuns pana la niste ganduri groaznice pe care nu le pot spune aici, dar m-am controlat extrem de bine ca sa nu le pun in aplicare. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| literallythesamebruh a răspuns:

Ăsta nu este un motiv ca tu să renunți la micile plăceri sau la momentele de pauză de care ai nevoie. Încearcă să te aduni. Până la urmă, mai este doar o săptămână, la asta trebuie să te gândești. Timpul trece atât de repede pe cât crezi tu că trece. Dacă te uiți la ceas, un minut durează o veșnicie.

15 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Cine e de fapt necunoscutul acesta? Nu prea inteleg. Daca esti liber sa pleci de acolo de ce nu o faci? Sau e apartamentul tau? Cum adica de maine esti fortat sa stai inca o saptamana? De catre cine? Suna la politie daca esti in pericol.Nu e nevoie sa vorbiti asa codat pe aici, esti anonim.

| TheMoon15 explică (pentru dullcat):

E o ruda pe care nu o iubesc deloc si vine odata la 4-5 ani in tara, e casa amandurora, sa zic asa, si trebuie sa fiu cu ochii constant pe el sa nu se drogheze.

| dullcat a răspuns (pentru TheMoon15):

Ruda asta nu are parinti? De ce trebuie sa iti intri tu in acest rol? Cati ani aveti?

| TheMoon15 explică (pentru dullcat):

El 63 si eu 19, depind de el oarecum si de asta nu il pot da afara.

| dullcat a răspuns (pentru TheMoon15):

Imi pare rau, insa nu prea e treaba ta sa ai grija de un adult care la 63 de ani a ajuns aici.Sansele sa scape de viciu sunt cat se poate de mici. Exista programe speciale pentru asta, dar ma indoiesc ca si-ar dori sa ajunga acolo.

| literallythesamebruh a răspuns:

Propun să îți reiei rutina și să te liniștești. Până la urmă, nu îți poți călca pe propriile principii pentru un astfel de om. De ce nu ai putea face lucrurile pe care le dorești? Încearcă să pleci cât mai mult de acasă și să mai respiri. Nu știu dacă este o obligație să stai cu acest om și nici nu vreau să intru în astfel de detalii, însă trebuie să revii pe linia de plutire. Dar, de ce ar deveni omul în cauză agresiv? Suferă de vreo boală? Are ceva probleme?

| TheMoon15 explică (pentru literallythesamebruh):

Pe langa el mai impart casa cu bunica, si in trecut stiu ca a dat in ea si alte chestii de astea. De aia trebuie sa fiu atent la el nonstop, si de altfel consuma multe substante naspa care il fac sa devina asa

| TheMoon15 explică (pentru literallythesamebruh):

Ai dreptate, proabil ca ar trebui sa ma joc ceva si sa fac cumva sa treaca timpul mai repede. nu prea am stat sa ma gandesc la varianta asta sa nu ma uit la ceas, desi cred ca ar fi trebuit sa fie prima care mi-ar fi venit in minte

| Holiday a răspuns (pentru TheMoon15):

"E o ruda pe care nu o iubesc deloc si vine odata la 4-5 ani in tara, e casa amandurora, sa zic asa"

Deci tu te lafai intr-o casa unde esti doar partial proprietar/a, iar omul respectiv nu are nicio problema cu asta, dar faci fite ca vine si el la 4 ani sa stea o luna in casa care e si a lui?!

| Giulia911 a răspuns:

M.am și speriat când am citit

| TheMoon15 explică (pentru Holiday):

Daca ai citit, se drogheaza si e agresiv. normal ca fac fite

| epurasu a răspuns (pentru Holiday):

Mai sus tinerelul de 19 ani spune ca depinde oarecum de el cel de 63 ani asa inteleg ca-l ajuta cam asa s-a exprimat!

| TheMoon15 explică (pentru epurasu):

Da, ce e asa rau in asta? Inca sunt la liceu

| epurasu a răspuns (pentru TheMoon15):

Nu este rau, inca trebuie sa-l respecti nu sa astepti sa plece... sa te bucuri ca a venit acasa, este omul care te ajuta!

| TheMoon15 explică (pentru epurasu):

Poftim? Ajunsesem zilele trecute sa ajung sa imi spun ca decat sa stau cu el mai bine ma sinucid si sa i au medicamente ca sa imi treaca si tu vrei sa imi spui ca trebuie sa ma bucur?