Buna,mady,imi pare bine sa te citesc din nou, poate deja e mort, de ce nu mergi sa vezi in ce stare de sanatate e?
Sper c-a murit. Aurolacu. Nu mi-e frica de ei, dar asta a venit pe la candelabru, din pod, nu stiu cum dracu. Azi am facut curatenie, si el o fi murdar, deci nu dorm in camera, sa nu imi murdareasca lenjeria de pat, curata. Fix sub pat a fugit. Am adunat tot si stau in camera de langa. De asta-s pe net la ora asta. Daca era curat, gen venea de pe plante, nu aveam treaba.
Nu inseamna ca daca e curat ei nu vin, crezi ca asa murdar e incat sa numai dormi in camera? avem miliarde de microbi pe piele si in interiorul nostru care ne protejeaza, in fapt expunerea la microbi intareste sistemul imunitar, de asta microbi devin tot mai puternici si virusi
Despre asta e vorba?
https://www.facebook.com/LADbible/videos/4715186748528478/
Inca e viu, cred.
Nu ai spray pentru insecte? Baga o tona in camera respectiva și sigur ii faci parastasul.
Poate a murit totuși.
N-am. Nu ma tem de insecte.
Nici eu, dar mi e sila de ele.
Pentru asta nu omor toti paianjenii din casa ), dar asta e strain si murdar pe picioare. Am multe flori si vin diferite ganganii; le rezolva "precinii". Asta strain e cam grasut, adica are picioarele cam groase, nu cred ca ai mei il pot bate.