| Mădă0611 a întrebat:

Nu radeti! phbbbbt

A intrat in camera un paianjen dubios si am reusit sa-i calc un picior. Moare?

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Buna,mady,imi pare bine sa te citesc din nou, poate deja e mort, de ce nu mergi sa vezi in ce stare de sanatate e?

| Mădă0611 explică (pentru RAY):

Sper c-a murit. Aurolacu. Nu mi-e frica de ei, dar asta a venit pe la candelabru, din pod, nu stiu cum dracu. Azi am facut curatenie, si el o fi murdar, deci nu dorm in camera, sa nu imi murdareasca lenjeria de pat, curata. Fix sub pat a fugit. Am adunat tot si stau in camera de langa. oh go on De asta-s pe net la ora asta. oh go on Daca era curat, gen venea de pe plante, nu aveam treaba.

| GoldenZenith a răspuns:

Nu ai spray pentru insecte? Baga o tona in camera respectiva și sigur ii faci parastasul.
Poate a murit totuși. thinking

| RAY a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu inseamna ca daca e curat ei nu vin, crezi ca asa murdar e incat sa numai dormi in camera? avem miliarde de microbi pe piele si in interiorul nostru care ne protejeaza, in fapt expunerea la microbi intareste sistemul imunitar, de asta microbi devin tot mai puternici si virusi

| Mădă0611 explică (pentru GoldenZenith):

N-am. Nu ma tem de insecte.

| GoldenZenith a răspuns (pentru Mădă0611):

Nici eu, dar mi e sila de ele.

Stiu ce si cum cu microbii, dar in pod e praf, e vata din aia de izolat, sunt soareci, mâţele vecinilor... bleah!

| RAY a răspuns (pentru Mădă0611):

Bine ca nu te-a muscat vreo capusa, de ce nu faci curat in pod?

| Mădă0611 explică (pentru GoldenZenith):

Pentru asta nu omor toti paianjenii din casa laughing), dar asta e strain si murdar pe picioare. Am multe flori si vin diferite ganganii; le rezolva "precinii". Asta strain e cam grasut, adica are picioarele cam groase, nu cred ca ai mei il pot bate.

Ca n-are rost. As turna ciment, dar nu-i pe numele meu casa, deci nu bag bani in ea. Candelabrul ar trebui sa-l schimb, dar e din ala "smecher", si a fost scump, si bla bla bla. L-as face bucatele. Praf.

| PersonajFictiv a răspuns:

Ce usor te poate face cineva sa parasesti o camera..sau o casa.

| Dismally a răspuns:

Nu moare, mai are 7 picioare deci se va descurca.

| Mădă0611 explică (pentru OldSoul):

laughing)
Nu. Era inchis la culoare. Ma faci sa imi fie mila. L-am pandit sa cada, sa-l calc, si cum a cazut, ţuşti sub pat, de parca isi facuse planu. I-am prins doar un picior.

| OldSoul a răspuns (pentru Mădă0611):

Acum are doar 7 picioare, si asa se misca, rad paianjenii de el, si il striga paianjenu schiop laughing

Esti malefica laughing Dar el a fost mai smecher

Eu ii iau cu un servetel si ii trimit in "piscina" rolling on the floor