| ObiectivulAnonim66 a întrebat:

Nu stiu cum sa imi fac prieteni. Nu stiu sa comunic mai exact despre ce si cum sa abordez si sa initiez conversatiile. Ajutati-ma va rog!

14 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Nu exista prieteni, doar cunostinte.
De fapt exista si prieteni, dar foarte rari, restul sunt de umplutura.

| anonim1234556 a răspuns:

Hei, si eu am avut aceeasi problema, dar acum am ajuns sa fiu sufletul petrecerii.
Iata cateva sfaturi:
Fii mai indraznet/indrazneata, prinde curaj si vorbeste cu toata lumea! Daca nu poti sa vorbesti, incearca sa scrii cuiva, sa vorbesti prin mesaje, intra in grupuri, spre exemplu grupul clasei, si fii tu insati!
Daca mergi la scoala, alatura te acelora langa care te simti bine, acelora de care te simti cel mai apropiat/cea mai apropiata!
Fii tu insati, sigur vei reusi!

| vocea a răspuns:

Este relativ usor sa-ti faci prieteni, dar daca vrei sa-i mentii este nevoie sa faci ceva mai mult decat sa fii cu ei la un suc sau la un film. Ia in considerare urmatoarele sfaturi daca vrei sa-ti faci prieteni si sa ii pastrezi:
Socializeaza. Incearca sa-ti faci o retea de prieteni. Poti intalni persoane noi cu ajutorul prietenilor existenti. Pentru asta, te poti folosi de site-uri precum facebook.com, dar la fel de bine te poti cunoaste personal cu prietenii prietenilor tai la o petrecere sau o mica intalnire in oras. Nu exagera cu viata sociala virtuala pentru ca acest lucru poate duce la izolare.
Fii tu insuti. Este cel mai important lucru.

| justanotheruser99 a răspuns:

Ce prieteni vrei tu sa iti faci?

Răspuns utilizator avertizat
| NotMyFault a răspuns:

De ce ai vrea prieteni? Majoritatea sunt de tot rahatul. Mie imi place sa fiu singur. Exista mai multe persoane cu care mai vorbesc, dar nu le consider prieteni. Nu e bine sa te increzi in toata lumea. Cel mai bun prieten al meu sunt eu. Restul... Nu prea valoreaza nimic pentru mine. Iar inainte sa incepi chestionarile, nu sunt in depresie sau pe substante ilegale (tocmai ce am fost externat de la dezalcoolizare), doar ca eu nu simt nevoia de a fi inconjurat de oameni falsi.

| justanotheruser99 a răspuns (pentru ObiectivulAnonim66):

Uite, daca te ajuta cu ceva noi suntem prieteni. Daca vrei, poti sa iti exersezi replicile de "how to begin a dialogue" cu mine. Promit sa nu rad.

| anonim1234556 a răspuns (pentru ObiectivulAnonim66):

Nu incerca sa pari ceea ce nu esti. Incearca sa ti gasesti un model, si oarecum sa l urmezi. Fii prietenos/prietenoasa, vorbeste cu toata lumea, in special cu cei de care te simti atasat/atasata. Evita sa stai izolat/izolata si socializeaza cu cat mai multi. Asa vei deveni popular/populara. Incearca, nu vei regreta!

| justanotheruser99 a răspuns (pentru ObiectivulAnonim66):

Hey, vorbesc serios. Daca vrei pot sa te ajut.

| anonim1234556 a răspuns (pentru ObiectivulAnonim66):

Incearca sa cauti subiecte pentru diverse discutii, si fi tu primul care sa faca primul pas. spre exemplu, invita pe cineva din clasa in oras, iti va prinde bine sa iesi cu 2-3 prieteni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand trebuie sa te duci tu la ei sau sa intri in discutiile lor cu ceilalti pentru ca, daca astepti sa vina ei la tine asta nu se va prea intampla.
II poti intreba ce fac, daca se simt bine.Astfel poti initia o conversatie in functie de raspunsurile persoanei cu care vorbesti la momentul de fata.
Sper ca am fost de folos
O zi buna!