| Marius22222222222 a întrebat:

Nu știu dacă e categoria potrivita.Nu judecați aiurea și nu îmi sariti in cap, am luat-o fff rău pe băutură.Nu știu cum să renunț, mai am și pancreatita pentru cei care știu ce înseamnă

Răspuns Câştigător
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

La ce anume sa renunți?

18 răspunsuri:
| Marius22222222222 explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

La vreo 7 litri de vin și vreo 25 de beri care le beau efectiv zi de zi.si nu glumesc când zic zi de zi

| literallythesamebruh a răspuns (pentru Marius22222222222):

La o astfel de cantitate de alcool ajunsă în corpul tău, crede-mă că ți-ar fi fost foarte greu să mai ajungi pe platforma asta. Nu pot crede că tu consumi atât de mult, însă dacă chiar vrei să te lași, du-te la dezalcoolizare. Altă soluție nu ai, dacă tu singur nu îți poți impune o limită din această privință.

| Marius22222222222 explică (pentru literallythesamebruh):

Ba crede-mă. beau gen dimineața 2 de vin și 3 beri după nani.seara iar aceași poveste.ok nu e mereu 7 litri de vin da 5 sunt sigur

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Marius22222222222):

Înseamnă că ai ajuns în stadiul de Alcoolist este într-adevăr foarte grav situația ta sper ca conștientizezi asta și ca nu-i de glumit și de trecut cu vederea poți face rău sau ție renunță cât mai repede la Alcool câți distruge viața și nimic bun nu înveți din asta și din băut decât să-ți bați joc de viața ta în ultimul hal si sa fi un exemplu grav de prost pentru copii tai prieteni tăi sau familia ta îți pui punct la viață în felul asta și ritmul asta nu vei face nimic în viata dacă nu renunți cât mai repede la Alcool și băutura sper sa conștientizei cât mai repede posibil în situația în care te afli

Sunt deja cu pancreatita adică cancer la pancreas. efectiv ies dimineața sau când ies din casă și bum vinul și berea

| Marius22222222222 explică (pentru literallythesamebruh):

Nici nu mai are efect uneori.adica îți beau berea ca pe apa lejer

Îmi pare rău pentru situația în care te afli și îmi pare rău pentru faptul că consumi atâta de mult Alcool și ția adus viața în punctul în care ția cauzat acea probleme de sănătatea enorm de gravă nu mai știu ce să-ți spun ce să-ți zic și ce săte mai sfătuiesc căci mai lăsat îngândurat și ma întreb tu cum de mai poți trăi de acum în colo normal și cum de poți dormi nopțile și îți trăiești zilele

Daca iau dimineața o linguriță de zahăr sa pun in cafea jumate e pe jos pentru că tremur foarte rău.cum beau ceva gata tremurat și tot

Ai mers la un medic de familie? Să-le spui urgent probelma de sănătatea Marius? Teai interesata la vreun medic de familie ceva sa găsești o soluție pnetru problema cu alcoolul și problema grava de sănătatea pe care o ai? Nu renunță la viață în halul asta viața este într-adevăr cum este dar asta nu însemna că trebuie să trăiești toată viața așa sunt și părți frumoase în viața nu numai urâte dar ca să fie frumos trebuie sa lupți și sa nu cedezi și sa faci sa fi bine și frumos câți numai de noi depinde asta de nimeni alticneva îmi pare rău pentru tine sa ști

Acum doi ani am fost.am de vreo 3 ani problema asta.doar că ce luam nu mai își face efect

Păi mă Marius la cântitatile de alcool care le bagi în tine și îți otrăvește viața cum ma Marius sa mai își facă tratamentul ala efectul? Tu chiar nu-ți dai seama și nu ești deloc conștiințe în situația care te-ai băgată? Nu ai de gând săte oprești deloc să-ți mai distrugi viața în halul asta de haotic de destrăblata? Dece bei în halul asta mai omule? Sunt alți care au câte 5 copii pe cap și trăiesc vai de soarta lor și viața lor ăștia de ce nu se apuca de băut? Dece nu se apuca de rahaturi? Ce te supără Marius de te-ai arunca în halul asta pe băut și distrus

| dullcat a răspuns:

Nu e categoria potrivita din moment ce ai peste 30 de ani.

Mergi la medic.

Un frate decedat un tata decedat o fosta sotie plecata etc

| Freya1 a răspuns:

Dacă nu poți sa te abții pur și simplu, ar trebui sa te internezi.Altfel nu vad cum sa scapi.
Important e ca ști ca nu e ok ce se intampla.

Marius viața nu-i roz și nici frumosa de noi depinde totul uite știu sunt conștient ca nu-i ușor nu-i deloc ușor ce trăiești și în haosuk în care te afli este imens înțelege foarte bine situația ta dar nu asta este soluția Marius nu băutura este soluția băutura îți va distrugea viața mult mai rău și Doamne ferește faci vreo prostie Marius și nu-i bine ridicate ieși din molozul ăla și mizeria aia ridicate adunăte Marius nu te prăbuși în viața o sa cazi mereu nu Există cazi o data și gata nu exista asa ceva o sa cazi mereu Marius o sate târăști mereu și nu doar o data Marius de multe ori tu ce o sa faci atunci? la fiecare căzătură o sate apuci sa bei și mai mult? Unde te întrebi asa Marius? Unde crezi ca ajungi asa Marius? Către nică ieri viața este ne dorește cu mulți dintre noi da noi avem alegerea sa fim buni sau răi ori o săne Lăsăm asa în voia sorti să-și bata joc de noi toți drogați toți boschetari uite trebuie sate auduni și sa ridici capul sus sa lași băutura aia căci aia nu-i soluția Marius nu aia este soluția soluția este sa ieși din viața aia haotica care duce catre nică ieri și sa fi conștient cu toți cădem da dacă la fiecare cădere neam prăbuși și am începe sa bem unde ajungem asa Marius? Și eu am pierdut un tata aveam doar 15 ani când l-am pierdut era în fata ochilor mei și șia dat suflarea în lacrimi nu a vrut sa moara a vrut sa trăiască ce era de făcut? Sa beau? Sa ma apuc de drogta și de alte rahaturi? Asta era rezultatul tatălui meu? Asta ma învățat el pe mine? Nu mi-a zis ma învățată ma educata sa fiu omul care sunt astăzi sun datorita educație lui datorită lui ca a știut sa fie un tata și o mama pentru mine a știut sa fie amândouă ridica capul sus Marius adunate te viața nu-i deloc roz și nici perfecta de noi depinde totul în viața asta și binele și răul nou îl alegem ridicate boss ridicate frate ridicate Marius și ține capul sus ca ăstai viața și cu bune și cu rele și cu urcat și cu coborât și cu piedici și pietriș mai deviam ne mai adunam

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Marius22222222222):

Nu cred ca am vazut sau auzit pe cineva sa consume efectiv 7 litri de vin si aproximativ 20-25 de beri ( banuiesc ca la jumatate), si sa fie destul de lucid incat sa nu cada sub tastatura. Poate ca bei mult, dar nu atat de mult. Deci nu are rost sa exagerezi. Tot alcoolic esti. Du-te la dezalcoolizare.

| ElenaSt2011 a răspuns:

Salut. Ar trebui sa vorbesti cu un psiholog, care sa te ajute sa scapi de aceasta dependenta. (Doar ca asta ia timp si mai ales, vointa din partea ta, pentru a trece peste aceste probleme de suflet, de care te plangi aici, pe acest forum).

In Romania, CASS iti deconteaza o sedinta de psihoterapie o data pe luna. (A zis asta foarte recent la stirile Pro TV).

Sigur pe langa psihoterapie, psihologul iti va cere sa mergi si la dezalcoolizare.

Despre pancreatita stiu ca este o boala a pancreasului, cel care are un rol esential in digestie, deoarece produce enzime de indata ce alimentele ajung in stomac si este responsabil (printre altele) si cu productia de insulina, un hormon care participă la metabolismul glucidelor. Cand pancreasul nu mai functioneaza, exista riscul ca pacientul sa dea in diabet (care poate fi pe medicamente sau insulino-dependent) si sa fie nevoit sa tina regim o viata intreaga.
Nu vreau sa te sperii, dar am auzit despre persoane care au ajuns cu degetele (sau chiar cu piciorul amputat) sau au orbit datorita complicatiilor date de diabet. Deci, NU este de joaca cu o boala precum pancreatita.

Daca vrei mai multe detalii, iti recomand sa citesti informatiile prezentate pe site-ul https://www.medlife.ro/......-tratament

| minrest a răspuns:

Boss, am sa iti dau trei vesti bune: 1. Pancreatita nu este cancer, cum explici intr-un comentariu; este o inflamare a pancreasului care poate duce la cancer. 2. Nu bei nici jumatate din cantitatea de 7 litri de vin si 25 de beri. 3. Daca totusi reusesti sa te lasi de bautura, mai prinzi multi ani cu o calitate a vietii buna.