anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu la ce categorie sa postez intrebarea asta.Nu pot vorbi cu Dumnezeu.Am o problema? Oare care e solutia? (o cerere de prietenie, sau de fapt totul e mult mai complicat?). Pe bune acum...NU pot vorbi cu dumnezeu... Dumnezeu! Ma auzi? Ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@doraaaaaaa - am venit.

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dora nu te lasi in miinile mele, eu sint omul Domnului deci prin mine te lasi in miinile Lui. Si-ti voi arata si calea, dar mai intii spovedania, ca nu poti privi spre El fara sa te cureti de cele rele big grin tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sensei, Omul Domnului chiar are puterea de a face legatura cu Domnul? Crezi asta?/? In general sunt impotriva intermediarilor, de aia zic.Am niste indoieli aici

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dora nu te indoi ca te cocosezi fata, mergi pe mina mea ca o sa fie bine rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Carminaburana: nu vreau sa te ofensez, scrii frumos tu acolo, dar ai citit intrebarea? reciteste-o! apoi da un raspuns...la intrebare. chiar daca pare o intrebare din categoria trivia-amuzante, nu e. fata vorbeste serios: nu poate vorbi cu D-zeu. si tu(deduc o credincioasa vero) ai putea s-o ajuti. daca-i raspunzi la intrebare. ca, uite, eu nu pot.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ardnauxr1961: mi-am amintit doar de un raspuns briliant pe care l-am citit aici:http://www.tpu.ro/......le-asupra/ alege-l tu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pot pleca linistita, acum. O sa beau un pahar cu lapte, cum mi-a sugerat cineva de aici.Intrebarea ramane in picioare. Dumnezeu TPU, suntem prieteni?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@dora - ori de cate ori doresti. Cauta-ma.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna intrebarea...fiind atent la ce-ti spune el si raspunzandu-i la intrebari...glasul Lui te indruma din interior