| hecamefrommetalland a întrebat:

Nu sunteți de părere că dacă rasa umană nu mai poate fi,, reparată,, atunci trebuie distrusă?

7 răspunsuri:
| albastrualb77 a răspuns:

Nu e nimeni in masura sa distruga rasa umana, ceea ce e scris sa se intample se va intampla oricum, asa ca trebuie sa ne ducem crucea, asta e.

| Yaesmin a răspuns:

Mda...ai dreptate. laughing

| Chαяtreux a răspuns:

Nu, nu este asa. Sa stii ca din rasa asta infecta se mai nasc si oameni normali :-s

| Gahbryella a răspuns:

Nu suntem noi in masura sa decidem astahappy nu toata lumea e la fel

| muzicadepoveste a răspuns:

Ai perfecta dreptate.Dar nu ai dreptul sa distrugi ceva si nu-ti face griji oricum intr-e acolo ne indreptam. Specia se auto distruge. happy

| hecamefrommetalland explică:

Când am spus,, nu mai poate fi reparată,, mă refeream când nu se vor mai naște oameni,, întregi la minte,,.

| DavidTTwowTT a răspuns (pentru hecamefrommetalland):

Suntem pe drumul "cel bun"... laughing Oamenii nu prea mai au minte, si de la generatie la alta nivelul scade din ce in ce mai mult, sunt cam invers proportinali laughing.
Sincer, si eu cred la fel, dar nu am pus niciodata problema astfel...Dar e o deductie, daca se nasc oamenii din ce ince mai prosti, nu e normal sa se auto distruga? laughing In fine. Pacat de cei care inca mai au ceva in cap. Desi aici, nu e e vorba de cat de destept esti, e vorba despre cum traiesti, ca vezi si tu atatea cazuri in care mor oamenii in spitale ca nu au primit doctorii cadouri, si alte situatii. Ceea ce vreau sa zic, e ca nu mai e lumea cum ar trebui sa fie. Toti alearga dupa profit, si tot noi ne'am fortat sa devenim asa... daca stai sa te gandesti, o mica foaie de hartie ( sau ce o fi ) hotaraste ce se intampla cu omenirea. Gandeste'te ce s'ar intampla daca, ca printr'o magie, ar disparea toti banii din lume. Oameni ca Becali, ar deveni muritori de foame, ca nu stiu sa se descurce cu sapa. laughing
Nu vreau sa cred ca esti genu' de persoana careasteapta sfarsitul lumii.laughing
Asta e, ne mai ducem si noi viata cum putem ca oricum suntem pe ultima suta de metri. Daca ai vazut reportajul ala de pe Discovery. Luna se departeaza incet incet de noi. Daca o iei literal poti zice ca nici luna nu ne mai suporta.laughing
Asadar, luna ne paraseste, soarele ne arde, si asa mai departe sad