Nu tot timpu gasesti ceva interesant, te interesezi, afli, te documentezi etc...
Internetul oboseste ochii de la statul mult la calculator, si se acumulaza zilnic.De aceea, noi peste o luna maxim 2 incepem sa fil plictisiti noi copii in general, si ne dor ochii, mai bine am iesi afara la aer curat sau in parc.Eu urasc sa mai stau la cl.
Eu una ma plictisesc...Cand ma plictisesc imi bag castile in urechi ascult muzica si gata...Dar de obicei site-urile de socializare sunt plictisitoare(eu nu stau mai mult de o ora/zi pe astfel de site-uri)!
Salutare! Internetul nu este plictisitor si nu este o pierdere de timp, cu el te poti documenta si poti afla informatii interesante
În 4 ani de stat pe internet am învățat mai mult decât aș fi putut învăța vreodată.Am studiat puțin din fiecare:
Istorie,Inginerie,Geografie,Astrologie,Mecanică, Psihologie, Sociologie, Medicină, Literatură.
Plus am avut posibilitatea de a studia ingineria militară topic care mi-a adus mai multă satisfacție decât orice lucru pe care l-am făcut vreodată.
Depinde de la o persoană la alta majoritatea stau pe internet pentru facebook și să asculte muzică comercială.
Nu, pentru că nu-l folosesc excesiv. Intru pe facebook 15 minute de-a lungul unei zile sau chiar deloc, alte reţele de socializare nu folosesc. Am tumblr, intru des, dar nu fac decât să dau reblog. În rest mă uit la filme/seriale, ascult muzică, vorbesc cu cine am nevoie şi mă documentez, în general caut cărţi când nu mai ştiu ce să citesc >.
Internetul nu mă plictiseşte. Găseşti chestii destul de interesante pe el.
Mă plictisesc oamenii de pe internet.
La fel si eu, iar ca cireasa pe tort, mi-am gasit jumatatea chiar in retele de socializare, si nu regret