| ForeverAlone97 a întrebat:

Nu vi se pare că butonul de ignore ar trebui să dispară? Pentru că totuși, există unii utilizatori(nu dau nume, că nu-i frumos) care pur și simplu abuzează de acel buton. Voi ce credeți?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Abuzeaza fiind prea slabi si nu suporta sa le dai peste botul ala deja facut de rata din prea multa incredere de sine.

Eu unul ignor fara sa ma folosesc de vreo functie, nu bag in seama pe acel cineva, e mai ok asa pentru mine. Cu unii chiar nu ai ce discuta.

60 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ma, nu, eu nu vreau sa dispara, sunt anumite persoane cu care nu vreau sa intru in contact, ca nu am nevoie de dramele lor. Imi place spatiul meu zen aici. Sunt pe internet, nu in razboi. Stau aici sa ma destind, nu sa ma cert cu toti prostii lipisiti de viata. Bine, ma mai si cert, dar mai rarut ca-i mai dragut. Sunt unii prosti rau care incep si te spameaza cu 20 de mesaje cu injuraturi sau voturi date pe nedrept, de ce sa-i suporti?

| Plato a răspuns:

La fel ca si in viata reala, poti ignora pe cine vrei. De ce sa aud ce zice cineva, daca nu vreau?
Daca abuzeaza, asta spune multe despre individ/a.

| Catrice a răspuns:

Sigur, și să-i lăsăm pe useri sa înjure pe cine vor fără sa ai dreptul de a nu le mai da importanta.
De ce sa nu facem ancheta și sa vedem cine merita sa fie ignorat și cine nu, sa facem cerere și sa spunem ca vrem să-l ignoram pe cutare fiindcă a făcut asta și asta și adminii TPU sa analizeze cererile și sa le aprobe sau respingă.

| Drimmero a răspuns (pentru Catrice):

Daca sunt in gura si injura, atunci ii ignori vizual, e cel mai simplu, daca continua sa te bage in seama, iar ii ignori, pana cand vor vedea si ei ca nu li se acorda atentie, eu merg pe procedura asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce cred? Ca sunt cam rãniti la sentiment, de apasa pe acel buton.

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru supadeceapa):

Faza nasoala este ca odata ce-l ignori, tot ii poti vedea mesajele si intrebarile. Ar trebui ca odata ce ignori pe cineva, sa-ti dispara total din peisaj.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Mai nou nu. Adica asta incearca sa schimbe acum TPU, sa nu mai poti vedea raspunsurile lor. Dar functioneaza alandala. Eu intrebarile nu le pot accesa, dar raspunsuri mai vad pe ici, pe colo.

| ForeverAlone97 explică (pentru Drimmero):

Foarte corect

| ForeverAlone97 explică (pentru Catrice):

Unii chiar merită cu vârf cu îndesat ignore-ul, eu vorbeam de cei care folosesc aiurea funcția aia

| ForeverAlone97 explică (pentru anonim_4396):

Sau sunt de o lașitate notorie

| ForeverAlone97 explică (pentru supadeceapa):

Mda. Eu vorbeam de aia care folosesc butonul aiurea, nu de cei care chiar merită ignorați

| ForeverAlone97 explică (pentru Subsemnatul123):

Ca pe Facebook, dacă blochezi pe cineva nu-i mai poți vedea profilul

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Cum ar fi AnaMaria? laughing Lasa-i ca o sa inceapa sa trimita stop ignor cand o sa-si dea seama ca nu mai au la ce intrebari sa raspunda ca au tot site-ul la block.

Eventual sa se bage o limita, daca nu exista deja. Sa poti ignora doar x useri.

Eu sunt destul de norocos. Pe mine nu m-a blocat laughing

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Esti nou, stai linistit ca nu scapi laughing. Trebuie doar s-o contrazici o data.

| Drimmero a răspuns (pentru supadeceapa):

Am contrazis-o si am scapat de ignore, dar de atunci nu am mai conversat,, exista si cazuri de genul.

| ForeverAlone97 explică (pentru Plato):

Mda. Cum a fost tipul de astăzi cu mesajele

| Plato a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Nu ti-a dat ignore anamaria? Fa screenshot si inrameaza-l.

| ForeverAlone97 explică (pentru Plato):

Nu mi-a dat. Ce pot spune, am scăpat ieftin

| GirlOnline81 a răspuns:

In ceea ce ma privește, nu am ignorat pe nimeni și, deocamdată, nimeni nu m-a blocat - cel puțin din câte știu. E adevărat ca sunt un user nou al forumului; totuși mi se pare copilăresc sa apeși acel buton, ca sa nu spun lipsa de respect fata de opinia celui care îți raspunde la o întrebare/problema.

| DorelExpertu a răspuns:

Depinde ce numesti tu abuz.
Decat sa-i vezi pe doi care se ciondanesc la fiecare intrebare, mai bine asa.
Si eu am primit ignore de la unii, ca mai fac misto, si unele glume, dar aia e viata, nu toti au simtu umorului.
Dar am dat si eu la randu meu ignore celor care ma injura.
Asa o fi si aici.
Avand in vedere ca-mi plac scandalurile, am cautat si eu discutia cu pricina acum, insa ce e drept, si el are o arecare dreptate, pana la urma a fost corect si ti-a zis de ce ti-a dat ignore.
Zi mersi ca nu-ti va mai raspunde la intrebari, nu ai pierdut nimic.

| ForeverAlone97 explică (pentru DorelExpertu):

Nu sufăr deloc, am doar 4 utilizatori care mă ignoră.

| DorelExpertu a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Eu tot 4 am, sa zic ca pe 3 ii inteleg, dar una mi-a dat ignore ca am zis ca e frumoasa rolling on the floor

Doamne feri laughing

| DorelExpertu a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Noi sa fim sanatosi rolling on the floor

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Hai, ma rolling on the floor

| J0B0MAT a răspuns:

No. Cu toții mai abuzăm de unele lucruri.

Corect laughing

Ce tot râzi? Nu fac mișto

| 1231242 a răspuns (pentru supadeceapa):

Hei!

De tine îmi place cel mai mult, sfătoasă și rea cu ceilalți:?