Abuzeaza fiind prea slabi si nu suporta sa le dai peste botul ala deja facut de rata din prea multa incredere de sine.
Eu unul ignor fara sa ma folosesc de vreo functie, nu bag in seama pe acel cineva, e mai ok asa pentru mine. Cu unii chiar nu ai ce discuta.
Eu sincer folosesc ignore doar pentru utilizatorii care spameaza cu voturi aiurea sau sunt foarte prosti, daca nu ar fi functia asta mi-as fi sters contul de mult.
Cam ai dreptate, nu prea ai ce să te înțelegi cu unii. Dar dacă mai și insistă în prostia lor, atunci n-ai altă variantă
Eu am ajuns la 9 care ma ignora, vezi Doamne. E bine.
"Nimeni nu e mai detestat decat cel ce spune adevărul." - Platon.
Deci ma bucura ca am "admiratori".
Nu ti-ai pus intrebarea de ce abuzeaza. Poate cei care primesc ignore abueaza de anumtite lucrui
Eu am pățit ca un dobitoc să-mi dea ignore, și nici măcar nu i-am spus ceva rău. S-o fi simțit deranjat de răspunsul meu.
Lasa-i mai sa abuzeze. Ateii/agnosticii cu ai lor, astia cu nasterea din himen elastic cu a lor. Aleluia!
Traim intr o societate foarte uracioasa, nu acceptam gandirea altora,uram pe cei care nu sunt de acord cu noi,gandire imatura,emotionala, societatea romaneasca este una emotionala, sa raspund la intrebare, nu cred asta, e bine sa fie si asta, trebuie sa treaca cateva secole pana sa se ajunga la maturitatea a unui copil de 12 ani din vest, in prezent societatea este la nivelul unui copil de 3 ani
Unii-s la fel ca bunică mea. Nu suportă să fie contraziși, și au expertiză în orice. Da măcar bunică mea are o scuză, are 76 de ani.
Eu ma refer la maturitatea emotionala, nu e vorba de varsta, la batranete poti judeca si logic
Nu știu, eu cel puțin aș prefera să rămân imatur cât de mult pot
Mie cred ca mi-au dat ignore jumatate din utilizatorii TPU =]]]] ca nu imi mai raspunde aproape nimeni la unele intrebari
Este bun si butonul de ignore, pentru ca exista oameni pentru care trebuie sa il folosesti; oameni care nu s-au educat sa se opreasca din injurii, amenintari sau convorbiri fara rost, chiar mai rau decat televizorul. De asemenea exista oameni care nu doresc comentarii de la alti useri din pricina ca sunt certati cu acestia -sau nu-i suporta.
In ce ma priveste eu nu am folosit niciodata acel buton si nici nu am de gand sa o fac. Cand apare o neintelegere trebuie facut tot posibilul ca aceasta sa dispara. Din nefericire unii nu cauta sa dispara neintelegerea, ci oamenii.
Eu sunt convins ca noi oamenii putem trai cu totii ca o familie aici pe pamant. Dar sunt cate unii carora gasesc placere in a trai in tensiune, in neintelegere, in neimpacare cu ceilalti. Pur si simplu asta este placerea lor. S-au invatat asa si nu au nici o dorinta de schimbare. Ei nu stiu sa fie maleabili, si nu au invatat ca noi oamenii suntem diferiti.
Totusi, cei care blocheaza pe altii fara motive intemeiate, sa nu se astepte sa fie binecuvantati cu pace si liniste in suflet. Cand blocam pe altii, ne blocam noi insine inimile. Cand deblocam pe altii ne deblocam pur si simplu inimile. Noi trebuie sa ne educam ca sa avem intotdeuna dispozitia de a ne accepta unii pe altii. Da, aceasta este o educatie care nu poate fi mostenita, ci doar dobandita prin exercitiu.
De acord că sunt indivizi cu care nu te poți înțelege, dar eu vorbeam de altceva
Sincer au existat niste persoane care m-au fortat sa folosesc acel buton... L-am folosit de vreo 4 ori de cand sunt pe TPU iar un baiat era de treaba dar facea spam la greu.
Ideea e ca in acele cazuri respectivii chiar nu mai taceau, parca ma urmareau pentru a ne contrazice... Rezultatul a fost clar.
De ce sa-mi irosesc timpul si nervii?
Pe forumurile serioase nu există butonul ăla, acolo fiecare își spune sincer părerea nederanjat
Si aici poti sa-ti spui parerea nederanjat, si el a facut-o, si tu ai facut-o, nu asta e problema.
Problema e ca voi aveti pareri diferite, si el a evitat o contrazicere pe aceea tema ca sa nu dati in altele, acum, daca tie iti pare ca a fugit ca un las, poate lui ii pare ca a luat cea mai buna decizie, si pana la urma poate ca e mai bine asa, s-a evitat un posibil conflict :))
http://www.kerryabetutors.ie/wp-content/uploads/Perspective1.jpg
Oricum, tu ai profitat de asta si l-ai transformat in razboi =))
Razboi la care esti singurul participant :))
Iti dau un alt exemplu sa intelegi de ce zic asta, RAY si problemele lui cu referire la religie, nu-mi bat eu capu cu asta, dar sa zicem ca eu sunt un religios convins, si imi exprim parerea aici, daca el vine si ma contrazice de fiecare data, sau cum face el "Ce dovada ai tu ca exista nu stiu cine?" Eu ce sa fac? Sa stau sa-mi irosesc timpul la nesfarsit purtand aceeasi conversatie?
Acu asta e doar un exemplu, in realitate, si Ray ma ignora dar din alte motive :))
Nu mă deranjează că nu știu cine mi-a dat ignore, oricum m-am obișnuit de o viață să fiu ignorat
Man, in viata, suntem singuri, aia e, daca noi nu tragem pentru noi, nu o sa traga nimeni, poate doar familia, dar nici ea nu te poate ajuta intotdeauna.
Daca te face sa te simti mai bine, toti suntem ignorati la randul nostru, aia e.
Doarunaltutilizator întreabă: