Ele cauta victime si se dau sfante, sa le bata dumnezeu ca tot la el ajung sa se roage la un moment dat, pe scurt alea sant panarame
Imi aduce aminte de Nicki Minaj daca ai auzit de ea.Nu doar baiati sunt misogini.E si treaba fetelor cum se reprezinta pe internet sau in viata reala si daca se opun sau nu unui asfel de comportament.Pana la urma sunt adolescenti plini de feromoni si chiar au nevoie de o ocupatie. Oricum e treaba lor si daca cred ca asta le ajuta cu ceva inseamna ca au nevoie de mult noroc.
Aceste fete ce se dau "rotunde"dar de fapt isi bat singure joc de ele, cand au reactiile ce le-ai mentionat tu.
Ele nu stiu ca prin poze, intrebari si discutii vulgare nu atragi un baiat ci din potriva se aleg cu discutii cel putin la fel de vulgare ca cele incepute de ele si ce cauta cu lumanarea asta gasesc.
Faza haioasa e ca majoritatea se asteapta la respect, dar in afara de batjocura nu cred ca gasesc ceva.
Probabil că se consideră miss-uri dar de fapt au șanse mari să devină o-miss-uri . Mai postează poze de astea că începe să-mi placă . Succes
Mai bine ma dau cu capul de pereti sau ascult manele o ora, desi nu cred ca pot face fata
Ps- sa nu imi zici ca tu nu ai lesina dupa brad pitt, ca stiu ca minti 120%
Atita vreme cit nu sint colege de gradinita cu fiica-mea, nu.
Ar trebui sa va atraga ochiul, inteligenta. Perversi sunteti, ma) Baietii din ziua de azi
Ca voi va uitat numai la suflet macar lasa-ma ca inghiata apa in casa la cat mintiti, toate voi "sfintele" lui peste sarat. de aia sunt atatia baieti de treaba fara prietene si toti jegosii au cate 3 ca fetele se uita la suflet. shh ma mor )
Stai,stai. Imi pare rau sa te dezamagesc, dar eu nu mint.Mno,asta e.Nu e vina mea ca majoritatea fetelor se uita la altceva si nu la sufletul unui baiat.Iar generalizezi.Nu e bine. Plus ca nu am inteles ce ai vrut sa zici in ultima propozitie."shh ma mor". Mori sau te omori? Nu zice nimeni ca nu conteaza si fizicul.Trebuie sa fii ipocrit sa zici asta, dar eu cred ca e mult mai important caracterul.
"shh ca mor". nu m-am obisnuit cu prostia asta de telefon inca. nu ma omor , o viata am, daca si pe aia o dau dracu asa.
anonim_4396 întreabă: