Tu ai inteles macar intrebarea sau te bagi in seama aiurea? e ca si cum ai zice tu acum, ca telefonul ala din avatar face "rau" dar tu il ai la avatar. poate acum intelegi mai bine
Eu am inteles intrebarea. Dar nu vad legatura cu acele avatare. Si indiferent ce poze si-ar face mi se pare normal sa se supere daca ii spui,, ce te-as f., x".
Sunt curios la mintea ta, ce ar trebui sa spuna? ce inteligenta esti?
Cand isi arata corpul ca o prostitu.ata de ce ai crede ca trebuie respectata, nu inteleg
Am inteles-o, si nu vad legatura intre nesimtirea majoritatii baietilor si acele avatare. Un baiat cu bun simt e cu bun simt indiferent de cum e imbracata fata. Si unu nesimtit e tot nesimtit fie fata si in tinuta de iarna. Chiar si in cazul in care ele au avatare ca acela nu sunt de acord ca baietii sa foloseasca expresii ca si cele date de tine ca si exemplu.
Deci sa intelegi ca ma enerveaza prostia asta cu incarcatul raspunsului pe site dupa 20 de minute . da, si baietii care zic asa unei fete sunt nesimtit dar si alea ca isi arata corpul sunt niste panarame, si sincer nu ar trebui tratate altfel. ce merge ca o rata, "canta" ca o rata, e o rata. vorba americanilor. cu asta am incheiat. ca vad ca iti place sa zici "vai nesimtiti aia ca le fac panararame " dar le crezi sfinte pe alea. numai bine!
Ce draguta esti, sau ce bine areti. Daca vrei sa faci un compliment poti sa o faci si fara sa jignesti.
Ce conteaza cum isi arata corpu? Si repet, nu ai de unde sa stii daca pozele sunt reale sau simple avatare de pe net. La plaja/piscina toata lumea vede pe toata lumea in costum de baie si nici acolo nu as fi de acord cu astfel de comentarii.
Mda,nu cred ca fac fata.Se pare ca vorbeste serios, ce trist.Nici nu prea inteleg ce vrea sa spuna.Stai asa ca incerc eu sa-i explic. Poate reusesc!
Uite,Endoryus are dreptate.Pana la urma conteaza mult ce poza pui la avatar.Adica te reprezinta. Daca cineva pune o poza cu un ursulet,inseamna ca ii plac ursuletii, daca pune o poza cu mere, e foarte probabil sa-i placa merele, iar daca isi pune poze cu decolteu sunt sanse de 99, 99% sa fie o mare panarama.Iar fetele care fac asta nu au pic de demnitate si nu merita respectul nimanui.
Mai degraba vrea sa faca misto de atei, dar ea nu isi da seama ca face misto si de religia ei asa . nu crede ca big bangul a aparut din nimic, dar ceva care nu are inceput si sfarsit crede.
Daca pui o poza cu ursuleti poate sa fie in asa fel incat sa fie o ironie la adresa ursuletilor
"Sper ca apreciezi ca am incercat sa-i explic baiatului, nu?" da, mersi mersi.
anonim_4396 întreabă: