| Nesssyy4444 a întrebat:

Nu vi se pare că mereu femeia e de vină? De exemplu o femeie de 30 de ani căruia îi place enorm un bărbat tot de 30 de ani în general e refuzata pentru că bărbatul de 30 de ani preferă o fată de 20 de ani și atunci automat femeia de 30 de ani își găsește unul mai în vârstă de 40-50 de ani. Deci în aceste cazuri vina e a bărbatului pentru că el preferă tinere în detrimentul uneia de vârstă lui dar lumea o vede doar pe femeie că vezi doamne are un moș lângă ea, pai dacă bărbatul de vârsta ei o refuză pentru una mai tânără e clar că se uită și ea la cine are șanse. De ce toată lumea acuză doar femeia și e mereu arătată cu degetul și făcută c.vă și în tot felul? Nu că sunt feministă, sunt și o grămadă de femei care stau cu moși pentru bani dar sunt și unele care stau cu unul mai în vârstă nu pentru bani ci pentru ce am menționat mai sus.

3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Parca aveai 26 de ani.

Femeile care sunt in relatii stabile si nu isi inseala partenerii nu sunt cu rve.
Lumea aia care acuza e de fapt in culpa. Asa sunt ele si isi inchipuie ca restul femeilor sunt ca ele. E vorba si de invidie, ca sa scoti vorbe altcuiva.

Exista si barbati care prefera femei cu mai multa experienta. S-au vazut cazuri.

Important e sa nu iti traiesti viata ca sa-i multumesti pe unii si pe altii. Traiesti doar pentru tine. Bineinteles, nu inseli si nu faci pe altii sa sufere.

| Nesssyy4444 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu era vorba de mine, ziceam în general

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Nesssyy4444):

Si eu am raspuns in general. Cine acuza, e cu musca pe caciula.