Parca aveai 26 de ani.
Femeile care sunt in relatii stabile si nu isi inseala partenerii nu sunt cu rve.
Lumea aia care acuza e de fapt in culpa. Asa sunt ele si isi inchipuie ca restul femeilor sunt ca ele. E vorba si de invidie, ca sa scoti vorbe altcuiva.
Exista si barbati care prefera femei cu mai multa experienta. S-au vazut cazuri.
Important e sa nu iti traiesti viata ca sa-i multumesti pe unii si pe altii. Traiesti doar pentru tine. Bineinteles, nu inseli si nu faci pe altii sa sufere.
Si eu am raspuns in general. Cine acuza, e cu musca pe caciula.
Pentru că e o societate misogina unde femeia e mereu făcută în toate felurile posibile, e o ura enorma pentru femei și din partea femeilor și din partea bărbaților
"Nu vi se pare că mereu femeia e de vină?" Nu, nu mi se pare. Poate tie ti se pare pentru ca privesti doar partea care te intereseaza. Si noi barbatii suntem grav criticati si judecati pentru N lucruri sa stii. Ca barbat daca ai preferinte in materie de femei esti judecat extrem de aspru. Ex: Daca te place una grasa si urata iar tu o refuzi pentru ca nu iti plac orcile, gata, esti cel mai nenorocit om de pe planeta ca ai ranit-o pe aia refuzand-o frumos. Daca nu vrei sa o iei pe una care are copii si e divortata, iar esti aratat cu degetul ca cica nu esti barbat adevarat daca nu iei copiii altuia sa-i cresti de parca pe tine ca barbat scrie mare in frunte orfelinat iar daca o iei pe aia, ghici cine o sa fie iar "tarat prin noroi" ca a luat-o pe una cu copii. Daca iei una mai mare de varsta iar ti se reproseaza ca ai luat o baba. Daca iei una mai mica esti aratat cu degetul ca trebuia sa iei una de varsta ta. Daca iei una de varsta ta, iti auzi vorbe si pentru aia ca cine stie ce mai are in ochii altora. Daca iei una bogata ti se zice ca stai cu ea doar pentru bani, daca iei una saraca ti se reproseaza ca de ce ai luat o saracie; daca nu te-ai insurat pana la X varsta ti se reproseaza si asta; etc. Ambele sexe sa stii ca sunt judecate orice ar face.
123458544555 întreabă: