| MadaAwwr a întrebat:

Nu vi se pare că se exagerează cu homosexuali? Adică aproape tuturor bărbaților le plac femeile, sunt o foarte mică minoritate de homosexuali poate 1 din 30.000 și se face mare tam-tam pe tema lor de parcă ar fi cine știe câți, oare de ce atâta tam-tam pentru că numeri pe degete câți homosexuali sunt în România, și dacă se va legaliza nu se va schimba nimic pentru că sunt o mică minoritate și tot barbat cu femeie va fi marea majoritate. Eu în 27 de ani nu am cunoscut nici un homosexuali niciunde, de auzit am auzit doar de 2 în toată România: Răzvan Botezatu și Emil Rengle atât.

12 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Și ce problemă ai tu că ei vor să fie așa? Nu poți să mai dormi noaptea de ei sau care e faza?

| Kufu95 a răspuns:

Pentru că lumea nu își vede de ograda lor cum s-ar zice, chiar dacă ar fi mai mulți homosexuali, nu înțeleg care ar fi problema... fiecare hotărâm cu cine vrem să avem relație, nu altcineva, asta nu înseamnă că ei sunt un pericol pentru societate, dar și din cauza chestiei de se promovează cum că dacă nu ai multe femei la mână înseamnă ca bărbat, nu ești un "șmecher". Există mai mulți homosexuali, te asigur, am cunoscut la viața mea, doar că nu se afișează din cauza acestei societăți, unii într-adevăr nu au știut să se comporte, dar alții sunt chiar niște oameni ok.

| Kufu95 a răspuns (pentru Kufu95):

Scuze, am crezut că ai o problemă cu ei, am trimis să mi se șteargă răspunsul.

| MadaAwwr explică (pentru Kufu95):

Nu eu alții au probleme cu ei, eu consider că homosexuali pasivi chiar merită respectați, contează să fii om, nu știu de ce are lumea probleme că se va legaliza pentru că sunt foarte puțini, mai multe sunt lesbience și transgenderi decât homosexuali.

Da corect contează sa fii om indiferent de orientare dar sunt foarte puțini nu sunt mulți chiar deloc

Chiar sunt foarte puțini, când eram în liceu ziceau de un băiat care era cu o clasa mai mare că e homosexual că are voce subtire ca o fetiță și se maimutăreste ca o fetiță iar el acum e însurat cu o femeie evident, deci și lumea exagerează foarte mult când un tip are voce subtire și se maimuțărește gata e catalogat drept homosexual.

| Kufu95 a răspuns (pentru MadaAwwr):

Lumea judecă fără să cunoască și un bărbat cu voce groasă și barbă poate fi homosexual.

| relian a răspuns:

Se exagereaza cu ce anume? Exagereza cei care sunt impotriva lorl sau homosexuali exagereaza?

Parerea mea este, homosexuali exagereaza, cer chestii care nu-s in firea lucrurilor, se vad dati la o parte, se vad marginalizati, dar de fapt este doar in capul lor, asta pentru ca ei nu-s normali si tocmai aceasta anormalitate ii face sa gandeasca asa.

Eu nu as spune unui homosexual ceva, ori sa nu munceasca undeva, dar sa apara in public sa se tina de mina, sa se linga in public, sa ceara sa se casatoreasca legal, sa ceara sa infiezi copii, chestiile astea deja sunt nu mult, is niste cerinte exagerate.

Cum au stat pana acum, acasa la ei sa faca ce vor, chair daca sunt stouti, nu are nimeni nimic cu ei, dar nu iesi public sa ceri chestii ce nici cei normali nu fac.
Vor sa se casatoreasca, adica cei asta? Casatoria este facuta in scop cam tot de procreere, nu doar asa de fantezie, sa tien familia impreuna, sa duca specia mai departe.

Vor sa infieze copii, pana si oamenii normali care nu pot avea copii, cu greu pot infia copii, vin dereglatii astia ca vor copii altora laughing va stati dreacu in banca voastra.

Esti homosexual, vrei copil, du-te ia-ti femeie, ia-ti barbat, fa copii, apoi ai copii.

Ce naiba unde ajungem cu tot dezaxatii astia, in prapastie cred.

Deci nu se exagereaza de loc daca vorbim de cei care nu-s de acord cu ce vor acesti homosexuali, cei care exagereaza sunt ei, homosexuali.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Să știi că nu e ilegal sa fii homosexual nici acum. Problema e una falsă și tine de propaganda estică

| MadaAwwr explică (pentru relian):

În primul rand sunt foarte puțini mai ales în România ii numeri pe degete, nu cred că statul le va da copii sa înfieze chiar dacă se vor putea căsători legal

| relian a răspuns (pentru MadaAwwr):

Oricum cer drepturi care nu exista, vor sa inventeze pentru ei statu ceva, sa le satisfaca lor mofturile de handicapati naturali. Si in lumea naturala, cei cu astfel de probleme sunt dati la o parte, e si logic, primeaza reprodiucerea nu ce fac ei.

Acesti oameni sunt in afara logici,, in afara naturii, ca om nu ia nedreptati nimeni, sa mearga la munca ca toti ceilanti, acasa pot sa faca ce vor, pe strada sa mearga ca si restul, nu vad ca ar exista probleme, ce ei le inventeaza.

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca se legalizeaza, vor iesi la suprafata sa-si etaleze sexualitatea mult mai multi decat stim ca sunt. Dar problema nu e asta. Ca pe mine nu ma deranjeaza ce vor sa faci altii in dormitor, la ei acasa. Problema sunt fanaticii aia nebuni homosexuali care agreseaza ceilalti oameni pentru ca nu sunt de acord cu ei. Fix aia care ies in strada cu steaguri si cu tinute exagerat de ridicole. Aia merita oprimati, nu cei care isi vad de treaba lor acasa la ei.

Întrebări similare