Eu acum mi-am facut cont pe TPU, dar am obserdat la toate intrebarile care le urmaream inainte ca spuneau ca dau funda si adica nu mi se pare ca te ajuta cu nimic un "Multumesc virtual"
Mi se pare putin enervant, dar m-am obisnuit si reusesc sa ignor. Mi se pare aiurea sa fii pe acest site si sa dai raspunsuri exclusiv pentru a primi "funda", de parca asta ar fi cel mai important lucru.
Oameni cu o viață atât de interesantă încât se bucură la niște pixeli portocalii, mai inutili decât paietele de pe blugi.
"Dau funda" la o intrebare e spus pentru a atrage useri sa raspunda la intrebarile lor
Aia care zic 'dau funda" si cei care o cer sunt cam la fel.
Problema e ca TPU e plin de asa ceva si asta e chiar foarte enervant.
Ma...persoana nenorocita, tu ii critici pe aia care cer/zic ca dau fundoaie si ne ceri sa nu zicem nimic rau despre tine?
De ce mama dracu' te-ar enerva niste cuvinte la care nu esti obligat sa te uiti? Pe aia ii bucura niste pixeli portocali(cum a zis Wooden) si pe tine te enerveaza unii negrii.Sunteti am la acelasi nivel.
Tu ma faci pe mine "persoana nenorocita"? Ma mediocritate ce esti, du-te ma la ora de limba si literatura romana ma! Taci ma taci odata.
Nu trebuia sa strecori o virgula intre "Taci ma" si "taci odata"? Ca daca citesti cu voce tare suna cam aiurea...