| KarlLagerfeld a întrebat:

Nu vi se pare userul LaSteauaCareaRasarit că seamăna puțin cu Violeta?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

E o scuză pentru a nu discuta mai multe?
Ok, ok, nu mai insist sad
Oricum, mi-a făcut plăcere big grin

39 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Și eu îmi amintesc de Hypeiron. Un tip decent și inteligent. Mă bucur că a revenit.
De Violleta, ce să mai vorbim!

| KarlLagerfeld explică (pentru sabin89):

Este,da.
Și tu ești inteligent, dar el e mai inteligent decât noi 2 la un loc laughing

| Hyperion7 a răspuns:

Nu ca țin cu el, dar chiar nu se compara cu Violeta.
E mai openmind, ceea ce-mi placebig grin

| KarlLagerfeld explică (pentru Hyperion7):

Nu e fata? Eu știu că e fata, femeie

| Hyperion7 a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Nu știu, eu am crezut că e băiatrolling on the floor

De aia am asociat cu iubească că și acest user e femeie laughing
Eu mă uit la fiecare profil înainte de a lăsa un răspuns, chiar îi citesc întrebările sa îmi fac o idee mai profundă despre ce postează.

Da,ai dreptate, se pare că e femeie/fata.
Eu i-am mai citit din răspunsuri și am tras concluzia asta, nu i-am dat stalk, trebuie sa o recunosclaughing

Eu nu dau stalk,mereu citesc întrebările anterioare și verific profilul sa vad daca nu e troll sau sa îmi fac o idee la general despre problemele unui user, per total! Așa dacă citesc o întrebare si îmi dau cu părerea cum fac majoritatea ajung la un răspuns superficial, dar cam citesc tot când îmi dau interesul. Dar în ultima vreme nu mai pun patos, sunt puțin indiferent dar totuși îmi dau interesul cumva sa ajut, dar nu ca pe vremuri. Nu mai e TPU ce a fost, și-a pierdut de mult farmecul! Eu din reflex verific tot, îmi ia puțin timp.

Înțeleg ce spui.
Poate că TPU nu mai are aceeași valoare pentru că noi nu-i mai dam aceasta valoare.
Adică eu am avut o perioada de glorie de câteva luni asta pentru că eram extraordinar de implicat și chiar îmi plăcea ce fac, deci na.
Dar a fost și o perioada in care m-am detașat de tot câteva luni bune.
Și eu tot din reflex am inceput zilele astea sa mai intru laughing
Se pare că dă dependenta chestia asta rolling on the floor

Da,da dependenta gravă! Eu am cunoscut o fata faina pe aici ce mi o amica buna. Știu, te știu ca user! Știu ce potențial ai! Eu sunt cel ce știe tot și nu mă refer la userul celcestietot

Ioneasca nu iubească, acum am văzut ce rahat am scris

Păcat,ți s-ar fi potrivit numele rolling on the floor
In orice caz, eu cred că te știu din vederi, nu știu cât de mult am interacționat in trecut, dar te știu.
Oricum, îți mulțumesc pentru remarca!big grin

Era și păcat să fiu așa de ușor uitat, voi ce mai mă știți și vecinii din bloc, sunt vedetă tophee hee

Nu mai știu dacă am vorbit prin privat, că dacă n-am făcut-o, poate ar fi momentul acum whistling

Ce ai vrea sa vorbim? Mie îmi place pe aici sa vorbesc, prin privat mă împiedic după mai multe conversații! Nu suntem din același oraș. Tu chiar daca ai iubita cu fete trebuie sa vorbești, amante nu strica sa ai.

Mi-ai dat fazan direct rolling on the floor
Glumesc.
Nu știu,sa discutăm chestii de viață,poate cu tenta psihologica,pari un bun observator și de asta zic că altfel de discuții ar fi interesante sau ma rog,eu unul le vad așa.
Nu știu dacă știi din ce oraș sunt,dar de, poate ai dreptaterolling on the floor
Normal că mai vorbesc cu unele fete, dar multe dintre ele nu au ceva interesant de spus, din păcate.
Cât despre amante, nu mulțumesc!
Mi-e bine așa cum sunt, sunt mulțumit de ceea ce am big grin

Frate nu prea îmi place să vb cu oameni mai Smart decât mine, tu chiar ești un tip deștept, nu îți pierde timpul cu noi! Eu mai glumesc așa, dar tu chiar ești de calibru ( îți știu răspunsurile )
Tu ești și normal, noi majoritatea suntem mai speciali happy

Nu mai discut frate știi de ce? Că eu azi sunt sufletul petrecerii și ulterior zile întregi nu mai sunt in stare sa zic nimic, doar tac ca un mut! Eu sunt introvertit nu sunt expert pe socializare. Și în general cu fete vorbesc, cu băieți mă cam cert laughing

No,cum știi tuuuu
Nu te condamn laughing

E o scuză pentru a nu discuta mai multe?
Ok, ok, nu mai insist sad
Oricum, mi-a făcut plăcere big grin

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu. Violeta e genul de persoana cu complexul de dumnezeu. E un specimen unic pe TPU. Trebuie protejat de lege ca e pe cale de disparitie. De ce crezi ca nu a primit ban pana acum? Este 100% mana in mana cu administratorul acestui site, daca nu chiar ea este.

| KarlLagerfeld explică (pentru StoicAnalysis):

Același lucru îl susțineam și eu.

| LisaJulie a răspuns:

Mai bifează unele răspunsuri cu eronat dar nu, Violleta2022 bifa toate răspunsurile care o contraziceau cu nefolositor și eronat

| KarlLagerfeld explică (pentru LisaJulie):

Ea mereu are dreptate, deține adevărul suprem.

| Kufu95 a răspuns (pentru LisaJulie):

Exact, uite o altă diferență și te mai și bloca.

| LisaJulie a răspuns (pentru Kufu95):

Dar am văzut ca Violleta2022 nu mai răspunde deloc la întrebări deși poți răspunde la 5 întrebări pe zi și dacă ești utilizator avertizat! Și scrie la ea la profil,, It's time for a change"

| KarlLagerfeld explică (pentru LisaJulie):

Mi puțin milă de ea parca, dar prea rea este! Mă mir cum de și-a făcut treaba admina! Are comportament fascist cu copiii!

| LisaJulie a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Cam încurajează și violenta fizica la categoria Parenting! Am văzut răspunsuri de ale ei! Poate doar glumea dar! Oricum in Australia poți sa fi dat in judecata dacă încurajezi violența fizica! Nici nu știu dacă spune adevărul ca este in Australia!

| wildthing a răspuns:

Nu, nu mi se pare deloc.

| KarlLagerfeld explică (pentru wildthing):

Pare un user inteligent dar cam răutăcios, ușor arogant! Violeta nu e deloc Smart asta ar face diferența!

| wildthing a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Nu mi se pare nici rautacioasa, nici aroganta. Au fost cazuri in care am fost de acord cu ea si cazuri in care ne-am contrazis. Atunci cand nu am cazut de acord, nu mi-a dat niciodata senzatia ca nu-mi accepta argumentele, gen "sa-si ia jucariile si sa plece acasa". Mi se pare o tipa cu care se poate discuta si cu care te poti intelege.

Daca tu spui. Pe Violeta nu cred că o întrece nimeni la răutate și mai zice că are copii și ea îi urăște! Sunt uimit că a primit ban, avertizare pe TPU! Poate copiii ei nu o iubesc și de aia se comporta așa cu copiii de pe TPU.

| wildthing a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Eu nu vorbeam de Violeta. Ea m-a blocat cu mai multi ani in urma si de atunci nu am mai interactionat cu ea in nici un fel.

Am înțeles

| Kufu95 a răspuns:

Nu, chiar mi se pare că nu lasă răspunsuri ca ea.

| simplaexistenta a răspuns:

Nu, e mult mai ok. Nu e useriță? happy

| KarlLagerfeld explică (pentru simplaexistenta):

E userita, ne avem la ignore! Geniile nu se înțeleg bine între ei happy

| simplaexistenta a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Geniile nu se inteleg bine intre "ei"? happy

| KarlLagerfeld explică (pentru simplaexistenta):

E târziu pentru tine, la somnhee hee

| Solane a răspuns:

Nici pe departe.

Întrebări recente