| RAY a întrebat:

Nu vreau sa neg holocaustul, dar cum au reusit sa arda 6 milioane de evrei in cativa ani?
undeva am citit ca in prezent un corp are nevoie de ore bune sa arda vreo 12 ore, cati putea arde pe zi?

12 răspunsuri:
| Alisse a răspuns:

Nu cred ca le-au ars pe toti erau prea multi, au fost ingropati direct dupa intoxicare

| pepsi99 a răspuns:

Pai mai intai ii dadea cu smoala, apoi le dadea foc ( normal ca aia mureau in maxim 5 min ) si ii aruncu intr-o groapa comuna, si nu stiu de unde aveau atata smoal

| RAY explică (pentru pepsi99):

Fi serios, astia scriu ca au ars 6 milioane in doar 3 ani.cum reuseau asa ceva asta ma uimeste, faza cu smoala iarna nu are logica, imagineazati o groapa de o suta de oamenii, sf

| RAY explică (pentru Alisse):

Sigur ingroapa tu o mie de persoane macar

| Alisse a răspuns (pentru RAY):

Am vazut un documentar unde aratau niste imagini ca recurgeau si la metoda asta

| RAY explică (pentru Alisse):

Si eu am vazut

| sublime89 a răspuns:

Au fost ingropati in gropi comune foarte multi.

| RAY explică (pentru sublime89):

Sigur au ajuns pe partea celalanta a pamantului astia cu sapatul, de aia nu sa gasit scelete putrezite multe au disparut ca prin minune, astia gasesc de acuma milioane de ani, dar alea au disparut unde?

| Mădă0611 a răspuns (pentru pepsi99):

Din iad. devil

Răspuns utilizator avertizat
| sublime89 a răspuns (pentru RAY):

Nu au disparut nicaieri. Nu stiu despre ce vorbesti.

| thegatekeeper a răspuns:

Aveau patru crematorii, dar incinerarea nu era singurul mod pe care il foloseau, ci si ingroparea in gropi comune, care se aflau in incinta sau in jurul lagarelor, mai multe la numar (nu doar Auschwitz, ci si Treblinka, Dachau, Birkenau etc). Mie mi se pare plauzibil.