| andreeaeml1200 a întrebat:

Numai pe mine ma dezgusta si nu imi plac absolut deloc melodiile astea care sunt ascultate de majoritatea adolescentilor din Romania? Gen rap, trap de asta vulgar, in care se vorbeste despre bani, femei, droguri? Dar nu doar de astea vulgare, zic de toate melodiile astea tampite de adolescenti? Sunt o ciudata? Totuși si eu sunt adolescenta.
Eu nu inteleg ce le place la toti "smecherii" si pitipoancele astea sa asculte mizeriile astea scarboase. Vad la orice colț, la orice story pe care il pune un adolescent, un trap de asta mizerabil gen kila fonic, ian, mgk, oscar sau nu stiu ce prostii.
Eu de exemplu nici nu ascult melodii romanesti, doar de alea vechi, sau manele (tot vechi, gen nicolae guță, astea sunt manele adevarate). In rest imi plac melodiile din strainatate (predomina astea din state tot asa mai oldschool, tupac, etc.) sau cele din america latină(tipul ala mexican sau brazilian).
Ce pareri aveti? Sunt ciudata ca nu ma regasesc prin toti acesti "smecherasi"?

8 răspunsuri:
| sammie a răspuns:

Nu, nu ești deloc. Sunt aceași persoană. Mi se par niște mizerii " noile " manele ca să spun așa. Și nu numai manele dar și astea făcute de YNY Sebi etc, adică îți dau câteva exemple. De exemplu YNY Sebi vorbeste numai despre ***, bani, femei în melodiile lui. Și e doar un puștan de 19 ani care nici nu știe ce e aia viața. Și îți spun că și eu sunt genul de persoană care ascultă melodii din alte țări cum ar fi în engleză, alea sunt ceva mai normale. Sper să nu-mi iau hate pe-aici. laughing

| andreeaeml1200 explică (pentru sammie):

Ce hate mi-am luat eu mai de mult de la cineva. Imi spunea " de ce asculti melodii de astea in spaniola sau engleză, doar tu esti romancă, nu esti deloc mandră de asta. " Doamne fereste, si uite vezi si tu, persoanele astea care asculta numai "capodopere" de trap romanesc, au un nivel de gandire foarte scazut; D

| Hyperion7 a răspuns:

Nu ești tu o ciudată,că dacă e așa, sunt sigur că s-ar regăsi multa lume,printre care și eu.
Nici eu nu suport manelele,cu precădere cele noi,nici rap,nici trap,nici alte bălării, pur și simplu nu mă regăsesc în versurile lor.
Dar asta nu mă face ciudat, ci, daca e sa o luam obiectiv, mai degrabă generația asta e una stricata.Adica putem recunoaște cu toții că așa ehappy
Nu zic, fiecare are dreptul de a asculta ce-i place, până la urmă, că ne place sau nu, trebuie sa-i toleram și pe ceilalți.
Unii prin astfel de muzica se regăsesc, ori poate că le este mai la îndemână sa asculte asta sau pur și simplu le e lene sa caute ceva mai bun, asta nu știu.Eu unul fug mâncând pământul de astfel de "muzica",una că nu mă regăsesc în ea și a doua, prefer o muzica mai digerabila, indiferent că e sau nu în alta limbă,daca e sau nu de pe alt continent.
Și da,si eu sunt adolescent,dar nici eu nu mă regăsesc in generația asta in care care obiceiurile bune au devenit ceva rău, in care falsitatea e mai populară decât veridicitatea.
Dar să-ți răspund la întrebare, nu, din punctul meu de vedere, nu ești o ciudatăwinking

| Hyperion7 a răspuns (pentru andreeaeml1200):

Cine zice așa ceva, sigur e o persoana foarte patrioatahappy
Astfel de persoane se plâng că nu le da statul de mâncare, fii serioasa
Asculta ce-ti place și nu baga la suflet toți răutăcioșii care și-o ard pe patriotisme de 2 leiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ești deloc ciudată și felicitări pentru că detești și tu, la fel ca mine, astfel de mizerii auditive.
Eu nici nu dau clip pe videoclipurile acestor "cântăreți".
Acum câțiva ani ascultam melodiile lui Abi Talent, dar o făceam mai mult ca să mă amuz. big grin
Eu le mai numesc poluare fonica, in nici un caz muzica. Muzica adevarata e cea de dinainte de 2000.

Tinerii asculta astfel de "melodii", deoarece cu astea sunt bombardați, asta li se oferă iar cei care produc astfel de dejectii muzicale, sunt conștienți că prind la public și de aceea continua.

| sammie a răspuns (pentru andreeaeml1200):

Exact

| literallythesamebruh a răspuns:

Salut! Gusturile nu se discută, nici măcar cele în materie de muzică. Fiecare este liber să asculte ce vrea, chiar dacă ascultă astfel de muzică superficială și plină de non-sense. Eu ascult rap și hip-hop, în mare parte old-school. Pentru a asculta trap românesc, trebuie să fac o selecție amănunțită, din care rămân cu o parte foarte mică ce chiar îmi place. Ascult chiar și manele, la care iarăși, am un playlist amănunțit. Cu toate astea, pot asculta orice îmi dai, atât timp cât îmi oferă acel vibe pozitiv pe care vreau să îl simt. Faptul că ești o adolescentă și ai o astfel de gândire este deja un bonus. Muzica din ziua de azi se strică încetul cu încetul. Dacă această "evoluție" va ajunge mai departe decât trebuie, îmi este milă de generațiile viitoare.

| Alin5644466 a răspuns:

Si eu ascult manele vechi care sunt adevarate, urasc trap din astea abi talent rahaturi din astea.
Dar am vazut ca sunt rasisti care urasc manelele si ii jignesc pe cei care asculta, eu am ascultat multe manele si nu sunt deloc cum zic prostii astia, ca sunt cu cocalari sau alte minuni.
Daca nu va plac manelele, nu mai judecati fratiilor, ca manele sunt si manele adevărate, cum sunt acelea din anii 90' "ai plecat si m-ai lasat" sau altele. Voi care urati manelele, ati vazut doar partea negativa.