Fortnite este un joc mult mai bun. Mult mai bine optimizat fara hackeri (daca intri cu hack-uri desi nu cred ca se gasesc, vei primi ban.) erorile sunt foarte rare la fel ca bug-urile. Te folosesti de avantajul de a construi si jocul este gratis. Il poti juca si pe telefon si pe PC. Si sunt mult mai multe moduri de joc. Poti sa iti cumperi skin-uri si alte lucruri dar care nu iti ofera nimic in plus la skill-uri. Practic jucatorii nu vor avea niciun avantaj in meci daca cumpara ceva.
Cat m-aș bucura sa îl enerveze și pe fratele meu la fel de mult.
Și nu numai asta...
Din pacate unii inteleg gresit jocurile pe calculator si nu numai. Din cauza acestor jocuri unele persoane ajung sa isi schimbe stilul de viata si sa le afeceze relatiile cu partenerul/partenera. Din cauza acestor jocuri exista divorturi,neintelegeri,relatii de prietenie sunt date uitarii; se refugiaza cu zilele in casa,nu mai ia legatura cu nimeni nici macar cu familia. Toate acestea numai din dorinta de a sta cat mai mult in fata calculatorului.
Daca vrei sa stii,ma regasesc si eu printre cele scrise si ajunsesem sa ignor persoanele din jurul meu numai din dorinta de a juca la PC sau telefon. Mancam pe fuga,dormeam pe apucate sau deloc, beam numai cola, pepsi sau energizante, iar cand trebuia sa ies din casa indiferent de motiv ( cumparaturi/facturi ), o faceam repede si ma grabeam acasa sa ma pot juca. Din cauza asta ma si ingrasasem.
Pana am schimbat ceva si am ales sa las tentatiile deoparte.
Acum mai joc, dar totusi am o limita.
Lumea reala ( natura ) e mult mai frumoasa decat cea virtuala si prefer sa ma plimb prin natura decat sa ma izolez in casa precum un pustnic.
Daca toti ar gandi asa... prefer sa ma uit pe Youtube la videoclipuri cum joaca altii, decat sa stiu ca ma izolez din nou in casa. Asta nu e viata, sincer.
Salut, daca eu joc pubg mobile de pe pc( cu emulatorul https://gameloop.mobi ) pot sa intru in meci (echipa de 2) cu un prieten care joaca de pe telefon?
Am auzit ca daca esti pe pc poti doar cu cei de pe pc...
#gameloopmobi
anonim_4396 întreabă: